Ohaezgi Bebek mamasına bezlere ıslak mendillere bugün gelen zamlar ne böylr yaaa!! Bebek bakımlarına yiyeceklerine getirmeyin bari ya yazık günah bizlere bebiklere
UcuBulunamayanBant Ohaezgi çocuklarımıza yazık çocuğuna bez mama alamayan insanlara yazık gerçekten hala o yokluktan çocuğuna çay veren altına naylon bağlayan anneyi unutamıyorum daha niceleri var Allah’ım yardımcımız olsun gerçekten.
Eesay Ohaezgi birazdan asgari ücret açıklanınca haftaya yine zam gelir. Allah herkesin yardımcısı olsun
birtutamsac Ohaezgi ay onlara gelmese olur mu hiç ! Burdaki bimde yağ yok Allah tan yedek kutum vardı da onu kullanıyorum 3 gündür eşim gidiyo ama yağ yok insanlar stok yaptıkça daha zam geliyo
Alpingo Ohaezgi of sormayın:( eskiden annem benim altımı naylonla bağlarmıs yoklujtan 90 doğumluyum o günlere döndük
Ohaezgi UcuBulunamayanBant amin ya gerçekten cok yazık üzülüyorum ve sinir oluyorum bu halka yapılanlara
UcuBulunamayanBant Ohaezgi anca sinir oluyoruz zaten başka elimizden bişey gelmiyor hala bu gözü kör destekleyen insanlar olduktan sonra anca biz sinirlenmeyle kalıyoruz
birtutamsac Cicekimftm yapan yapıyo 2 teneke yağ alıyolar her sabah bakıyorum bim evimin altında. Ve evet daha da zam gelecek diye az çıkarıyolar
UcuBulunamayanBant Ohaezgi ins yaparlar valla benim o konuda içim rahat çok şükür 1tane bile oyum nasip olmadı. O yüzden hiç vicdan azabı çekmiyorum.
Ohaezgi UcuBulunamayanBant bende öyle bazen onlara oy verenlere hakediyorlar diyorum ama kurunun yanında yaşta yanıyor
Mavisanasi Ohaezgi daha dün mamaiyi 60 liraya alirken bugun 78 lira olmuş dicek bi şey bulamiyorum çocuklardan ne istiyolar o mama temel ihtiyac ya