Eylulunannesi28 Çok şükür asgari ücret açıklanacak ALLAH ın izniyle hepimizin yüzü güleceği haber gelir inşallah A HABER kanalını açın 😄
Dyldrm Eylulunannesi28 a haberi açarsan yüüzn güler tabi.. yersen 🤔 onların dediğine göre Türkiye çok süper çok şahane insanlar ultra mutlu ve durumlar fevkaladeninde fevkiiinde 😏
kurkmantolumadonna Eylulunannesi28 TV başında bekliyorum ama a haber yağlayıp ballamaktan başka birşey bilmiyor CNN de beklemedeyim
kurkmantolumadonna UcuBulunamayanBant taraf tutarak haber yapan hiç bir kanalı izlemem valla halkın sesini duyuracak adamlar anca parti övüp ülkeyi mükemmel mis gibi anlatıyor
BenMathilda Eylulunannesi28 kardeşim faiz indirimi oldu az evvel.. Yani asgari ucret 10bin de olsa yüzler gulemez artik.. Aah ah
UcuBulunamayanBant kurkmantolumadonna kesinlikle öyle valla genelde ben TV izlemiyorum sırf bu yüzden hele haber hiç izlemiyorum sosyal medyadan takip etmeye çalışıyorum o yandaş yandaş abarta abarta konuşmalarına tahammül edemiyorum. Hatta YouTube da fakir fukara var genelde ondan takip ediyorum
Hatice_nur07 Eylulunannesi28 3 verir 5 alır canınızı sıkmayın 👌🏻 Garibanın yüzü gülür mü saraylar kahkaha atarken 🤷🏻♀️
Neslihanbew Eylulunannesi28 yüzü güldüren maaş olsa ne olur ki sütü 8 tl ye alıyordum olmuş 12 tl kahve ta alt tarafı bildiğimiz mehmetefendi 5.45 di olmuş 14 bilemedim nasıl sevinsem