Lorabanu-06 Gardaşlarim bugün 2.ay aşısı olduk doktor ateşi çıkabilir dedi az önce ölçtüm 36.6 çıktığı zaman ilaç vermek istemiyorum doğal yollarla ne yapabilirim bilen yazabilirmi
Melikeeeecansuu Lorabanu-06 calpol ver canım Yükselırse yada huysuzlasırsa bana oyle soylemıslerdı kolunun altına bez ıslat koy düşer
27Emir-tufan Lorabanu-06 anladım bende burda durayım ocağın 5inde bizimde aşimız var ağrısı oldumu beni korkutuyor 3 aşı birden olacakmış 2. Ay aşısinda
Lorabanu-06 27Emir-tufan yok ağrısı filan olmadı suanlik yok ama bu asıda havele geçirebileceğini bile söyledi ebemiz sürekli takip ediyoruz oyuzden
Katy Lorabanu-06 doğal yolla zor atrs önemli cıkarsa hafife almayın dr goturun cocugu soyun zıbınla dursun cok yuksek olursa komple cıkarın arada zıbınla dıger odaları dolastırıyorum. Atesımız var bızımde ama ilacta alıyoruz bu halde bile zor
turkan-5 Lorabanu-06 36.6 ateş değil bebeğiniz daha çok küçük ateşi 37.5 üstüne çıkarsa calpol verebilirsiniz
Mom4565 Lorabanu-06 Asidan sonra ateş olmazsa kötü Zaten vücut savassin dedi doktor 2 aylık bebeğe zaten hayatta surup vermezler 6 aylık hiç surup kulkanmadik vermeyin derim biraz öğrensin vucudu ateşi bebegin