Momyofkerem Kizlar ben süt ve süt ürünlerini ve yumurtayı bırakma diuetine yeni başladım. Makarna, galeta yeniyor mu?? Sizler neler tüketiyorsunuz
Bahali Momyofkerem benim bebeğimde alerjik sadece Süt ve süt ürünleri değil bir çok şeyi yasakladı doktorum 1 aydır diyetteyim bende diuetimde erişte ürünleri de yasak makarna yenilmiyor diye biliyorum ben
emoo nuhun ankara makarna yiyebilrsinz süt yumurta yok galeta bilmiyorım paket içeriğine bakmanız lazım
sokomel paketli gıdaları yemiyorsunuz galeta gibi şeylerde süt ürünü bulunabiliyor. erişte falan olmaz ama sadece buğday ve su içeren paket makarnaları yiyebilirsiniz. içeriğini okuduktan sonra bilgi sahibi olursunuz.
Dilara97 Momyofkerem bizimde çoklu besin alerjimiz var buna buğdayda dahil.Paketli gıdaların hepsi yasak nerden baksanız.Bende kendim tarifler üretiyorum.dlarabalkan bakmak isterseniz
birDemirannesi Ben de ek olarak tahin ve susamı da kesmişti doktor. Genelde unutulur söylenmesi demişti, sizde de durum böyle mi bilmiyorum ama aklınızda bulunsun 🤗