Sero37 Selamünaleyküm arkadaşlar 5 ay 1 haftalık kızım var. 4 gündür ishal ama günde 4 kez felan yapıyor en fazla, bazen çok doluyor bezi bazen minnacık geliyor. Ateş vs yok ağlama krizi felan yok ama ishali geçsin istyorm muhtemelen karnı da ağrıyor çünkü. Sizlere sorum kızım ek gıdaya geçmedi henüz 6 ayını bekliyorum. Ama onu zorlmadan ishalini geçirmek için ona nr verebilirim nasıl geçirebilrm sık sık emzriyorum sürekli. Bende biras ishalim benden geçiyor olabilr. Deneyimli annelerden yardım istyorum nasıl geçer bu ishal😔
odlare Eger siz ishalseniz onun ishal olmasi normal bagirsaklarinizi cok calistiran ne yediginizi dusunun son zamanlarda. Onu kesebilirsiniz. Bizim cok uzun suredir ishal durumumuz var probiyotik damla verdi doktorumuz. Bizimki alerji ile alakali.
odlare Sero37 sut urunleri, yumurtanin sarisi, kestane, findik, fistik. Belirti sadece ishal olmuyor mukuslu yesil kaka, yuzde dokuntu, kanli kaka vb Ilk kizimda ishal aci yedigimde yagli yedigimde veya kuru fasulye gibi yiyecekler sonrasi oluyordu
Sero37 odlare anladım geçmiş olsun sizede umarım yakın zamanda geçer gider ishali inşallah teşekkür ederim ❤️