Karhaf Arkadaslar bugun tam 14 gün oldu adetim gekmeyli kac defa test yaptım çıkmadı bugünde acilde kan verdim 2.38 çıkmış degerim sonuç gene yok demi çok korkuyorum kalırım hamile diye
Baldantatli Bende bekliyirum kan vermeye korkuyorum varsa diye ama rabbim vermis derim evladim ama oglum 2 yasinda ona bakincada uzuluyorum
Karhaf Baldantatli benm de oğlum 13 aylik korkuyorum valla açıkçası bende spiral de taktırmak cesaret edemiyorum hap ve iğne de kullanamıyorum oylum alerjisi olduğu için doktorum yasakladı onları
Baldantatli Bakalım daha bemim 3 gun gecikti ama bemim hic gecikmem olmazri hep geri gelirdi bilmiyirum ya korkuy9rum valla
Karhaf Baldantatli hakkınızda hayırlısı test yaptınız mı evde belki de kafamıza taktığımız için bu ay gecikme yaşadım diye düşünüyorum kendi kendime
Karhaf Baldantatli o şoku tahmin ediyorum canm ağustos da benimde başımdan hamilelik geçti ama istemsizce düşük oldu ama o şok insanı mahvediyor
Baldantatli Karhaf Uzuldum adiniza evet baya agir etkili su an ne yapilmali nasil olacak omu düşünüyorum hava yagmurlu daha kan vermeye bile gidemedim oglum hasta olmasin diye
Karhaf Baldantatli bebeğinizi emanet edeceğiniz tanıdığınız yok mu yada akşam eşiniz geldiginde ona bırakın ve siz kendiniz gidip gelseniz yada araç varsa altınızda öyle gidersiniz
Baldantatli Karhaf malesef kimse yok esim mesaili calisiyo 10 da eve geliyor o saatten sonrada zor tek başına gidemem
Karhaf Baldantatli anladim canm esiniz bir saat geç gitse ise gene de siz bilirsiniz ama arabanız varsa o da olur aslında