Melikeeeecansuu Ay kafayı yıcem 7aylık oglum var muz cıcbebe ezıp verıyorum gerı tükürüyor sınır edıo benı yemıyor ılerkı zamanda duzelıyormu yeme sekıllerı ya
laliko35 Melikeeeecansuu şuan 6 aylık kızım sabah yumurta peynir avokado bazen havuç haşlayıp karıştırıyorum oda tukuruyor normaldir yani yeni yeni alışıyorlar
Metebeyler Melikeeeecansuu benim oğlumda 7 Ay 10 günlük çok şükür bi sıkıntım yok yemesinde ne verirsem gayet iştahlı bir şekilde yemek istiyo bazen öğürüyo midesinin kalktığı oluyo o zaman zorlamıyorum yedirmiyorum mesela muz bizim öğürdüğümüz bir meyve yemek istemiyor bende zorlamiyorum
Snm_tkz Melikeeeecansuu benimde 6 ay 16 günlük kızım bi kaç gündür sebze püresi veriyorum yemiyo tükürüyo ağzını kitliyo resmen bi kaç gün öncesine kadar çok iştahlıydı ne güzel yiyodu şuan kafayı yicem naptıysam olmuyo iştahla yiyen kız yemiyo
Melikeeeecansuu Snm_tkz bızımkıde öyle uykusu gelmıs ondanmı tükürüyor acaba dıyorum kalksın denıcem tekrar çogu zaman tükürmuyor çünkü
Metebeyler Gizem9565 Bayadır gitmiyorum doktora en son 8.5 kiloydu üzerine ne kadar aldı bilmiyorum 🤔
Aslan_Bey Kimi bebekler karışık yemeyi sevmiyorlar tek tek vererek severse öyle ilerleyin karıştırıp yemeye alışan kimi bebekte sonrasında tek tek tüketmeyi reddebiliyor 🤗
Metebeyler Gizem9565 şu anda 7 Ay 11 günlük oldu 2 hafta önce 8.5 du tabi ben kendim tarttım dediğim gibi doktora götürmedim