dml2703 Sorum başlıkta, saçı fazla dökmeyen yıpratmayan bir şampuana geçmek istiyorum elidor kullanıyorum ama çok dökülme oluyor yardımcı olun kızlar 🥰doğal içerikli olsun birde
NinovaLemi dml2703 dökülmeye iyi gelen gercekten ise yaradığını bildiğim revox at kuyruğu şampuanı klasik olanı var. Saçları çok güzel güçlendiriyor %80 bitiriyor dökülmeyi. Tek sıkıntısı biraz kurutuyor duşta ya da duş sonrasında sac kremi sürerseniz sorun olmuyor
NinovaLemi dml2703 büyük marketlerde var. Ben rossmann da çalışıyorum bizde de satılıyor. Bazı eczanelerde denk geldim hepsinde yok. Bitki içerikli bi şampuan. İlk kullanımda faydasını görürsünüz. Fiyatı biraz yüksek ama indirimlerini takip edin. Ben indirime girdikçe stok yapıyorum şuan açılmamış 3 paket var
kaganege dml2703 head and shoulders aldim 4 aydır onu kullanıyorum kokusu yapısı cok guzel ne kadar doğal şüpheli ama ince telli saçlarımı kurutmuyor,çabuk yaglandirmiyor sağlıklı gozukuyor
Tgbh28 @dml2703 Elseve dökülme karşıtı şampuan ve saç kremini kullanıyorum canım çok memnunum tavsiye ederim.