Haticedgn Biz 34 günlüğüz ve benim bebeğim kucağımdan inince yaygarayı basıyor bi yandan çok güzel diyorum bi yandan ev işini düşünüyorum sonra diyorum ki amannnn bugünler bi daha gelmicekkkk 🥰🥰😍 var mı benim gibi olan ? 😃
Dgnwgmsm Haticedgn kesinlikle size katılıyorum ilerde büyüyünce kucağa gelmez bu sefer özleriz bu günleri 😀😍
mom54546 Haticedgn kızım 18 aylık hala kuracağımız istiyor 1 hafta evi temizlemedigim günleri bilirim ilk doğduğu zamanlarda öyle kızım oyun veya kucak istediği an bütün işi bırakır onunla ilgilenirim
Karakuzu Haticedgn kızım 2.5 yaşında hala kucağımda çok zor oluyor ama bi süre sonra kucağıma gelmeyeceğini düşündükçe güçlenip taşıyorum 😀
lyl0742 Haticedgn bizde 24 günlüğüz kucağımdan inince ağlamıyor fakat yanımda yatmak istiyor beşiğine koyunca gözlerini açıyor hemen benim kolumda yanımda yatınca derin derin uyuyor herkes kokuya alışmış diyor bazen bizim yatağımızın üzerine bırakıyorum uyuyunca ordada uyuyor 2 saat ama beşiğine koyunca 10 dakika bile sürmüyor bazen 🙂