GiybetReis Kızlar avokadoyla neyş karıştırabilirim tadı güzel olur? Tek yemiyor. Hep muzla veriyordum ama suan kakişko sorunumuz var. Muzla vermek istemiyorum. Ne yapsam?
lanadelmiyav GiybetReis labne olabilir mi canım. Ben ev yapımı labne ile veriyorum. Seviyor benim oğlan. Şey de yapabilirsin farklı meyve pürelerine ilave edebilirsin.
Adiyokkitabin GiybetReis allahim kakişko ne diyorum bende😀😀 bende muza karistiriyorum oyle cok seviyor. Kaşık maması veriyorum 5 tahıllı hipp’in onada karistiriyorum
Bhr28 GiybetReis elma, armut, bebe bisküvisi falan olabilir. Ben daha önceden meyveyle karıştırıp veriyordum ama artık yemiyor anlıyor 😅
GiybetReis Adiyokkitabin ya kasık mamamız yok hıc kullanmadım. Aslında organik bebe büskivisi var onunla deneyeyim
Adiyokkitabin GiybetReis dene canim bakalim. Bide muzu uzunlamasina ortadan ikiye kesip cekirdek kisimlarini alin siyah varya orasini o kabiz yaoiyormus.
Bhr28 GiybetReis rica ederim. 🌸Sizinle yardımcı ile ilgili konuşmuştuk hala bulamadık biliyormusunuz😂 en son eşim birisiyle görüşmüştü memlekete gidip geleceğim sonra başlarım demiş hala haber yok😂
Aylinoz7 GiybetReis canım ben cennet elması ile karıştırıp veriyorum çok severek yiyor dene istersen hem çok da faydalı
Duygu5234 GiybetReis Ben elma, muz beraber karıştırıp veriyorum genelde tadı cok güzel oluyor. Kabızlık sorununuz varsa elma veya armutla demeyebılırsınız. Tatlı olunca yemesı daha kolay
GiybetReis Bhr28 ay cok zor birini bulmak. BiZde yabancı dadı arayışındaydık. 1000 dolar alıyorlar. Dolarla maaş istiyorlar. Başka bahara artık…
Waris GiybetReis elma, armut, ev yapımı labneyle karıştırıyordum çok güzel olıyor. Bir de avokadolu omlet yapıyorum kızım onu da çok seviyor tavsiye ederim.