Prenseslergibiydim Her sabah kalkarım ve saatlerce bugün ne yapsam diye düşünürüm 🥴 sizde de böyle oluyo mu?🧐 Haydi birbirimize fikir verelim menülerimizi paylaşalım👌🏻🤭
Balkizlarim Prenseslergibiydim Sebzeli kabak mücver , zeytinyağlı pırasa sebze çorbası sarımsaklı yoğurt , kızım İzmir bombası istedi bide o eklendi 😘😍
Adiyokkitabin Mom54554 ayy bayilirim bayilirim biliyomusun ve cok guzel yaparim etli havuclu olan dimi offf😍😍😍
Mynameisugu Dün güveç vardı ağırdı biraz bugün makarna tarhana corbasiyla geçiştirmeye düşünüyorum :)
Prenseslergibiydim Mynameisugu Makarna geçiştirme değil bence ya 😶 ben kendilerine aşığım da biraz her türlüsünü çok seviyorum hergün yiyebilirim sanırım 😅
BalkizimBaloglum2 Dünden mercimek çorbasi var yanina tavuk döner yapicam ev usulü ve bol yeşillikler salata yeter cok şükür 🤲
Prenseslergibiydim BalkizimBaloglum2 ben de çok yaparım ve çok severiz tavuk döner 😻 en azından ne yediğimizi biliyoruz 😪
Prenseslergibiydim Merve-miray eti 1 gün önceden marine ediyo musunuz? Marine etmeden çok sert oluyo benim etlerim saatlerce pişiyo 🤷🏻♀️
BalkizimBaloglum2 Prenseslergibiydim ben gündüz düşünmekle vakit kaybetmeyeyim diye akşamdan belirliyorum menümü iyi oluyor öyle
Prenseslergibiydim BalkizimBaloglum2 Evet daha düzenli olur herşey sabah kalkınca ne yapacağını belirlemiş oluyosun 💃🏻
Adiyokkitabin Prenseslergibiydim ben tavuklu nohutlu pilav yapmayi dusunuyorum bakalim. Yanina karar vermedim salata ayran olabilir. Oglumada tavuklu sehriyeli corba yaparimm🤗
nurelem Prenseslergibiydim biraz önce bunu düşündüm😀 bugünü bırak yarını dusunmuym artık ne pisircem diye😀
nurelem Çocuğuma sebzeli şehriye pilavı yapcam, kabak yemegide var, Kendimde tost yedim acıkınca aklıma gelir ne yqpcagim😂😂
Karpuzadam1 Prenseslergibiydim dünden yayla çorbası var sadece bende düşünüyorum ne yapsam diye valla 😄
Prenseslergibiydim Karpuzadam1 yayla çorbasının yanına ben hep düşünürüm ne yapayım ne yakışır diye 🥴🤷🏻♀️