Kubralya1 Bebeğim 8 ay 10 günlük sürünen bebek vardır ama benim kızım gibi dönen var mı merak ettim🤣 done done her yere gidiyor ama surunme yok 😅 sizi bebisler neler yapıyor ?
Mustafaras0906 Kubralya1 oooo sen benimkini gör dönüyor kolu altına giriyor cıglık atıyor düzeltiyorum bir daha dönüyor çığlığı basıyor aynı durumdayıZ😅
ketcapli_lahmacun Kubralya1 Bizimki önce döne döne gitti. Sonra komando gibi süründü. 😅 Şimdide normal emekliyor. 10 sonra 12 aylık olacağız.
Eymosunannesi Kubralya1 8 aylik oğlum sürünmüyor oda döne döne istediği yerlere ulaşıyor 😂😂😂 birde geri geri gidiyor koltuk masa altlarindan çıkarıyorum 😂😂😂😂😂
Kubralya1 Annekuzusu7 hahhaha buda iyiymiş bizimki hep dönüyor takılınca çığlık atıyor kurtarıyoruz devam ediyor. Her anları güzel ama bu ayları daha çok sevdim
Kubralya1 Mustafaras0906 bizimkinin en sevdigi yer masa altı 🤣 her sandalyeye kafayı vurmazsa rahatlamıyor 😑
Anonim11 ketcapli_lahmacun aa sürünmeden sonra normal emekleme gelecek mi yaa cidden😄 bizimki şu an 8 ay 20 günlük komando gibi sürünüyor çok komik emeklemeyecek heralde diyordum
Derinsmommm Kubralya1 bizimki tam 6 aykıkken emekledi keşke bu kadar acele etmeseydi de dönmeye devam etseydi diyorum baZen😂
Kubralya1 Derinsmommm bende sürünen bebek çok severdim ama kızım popisi kaldırmak istemedi kolay yoldan dönerek içini halletti 😅