Bisracinarkartal Kızlar bu kelime yi bebegi Ağladığında kulanan tek benmiyim sanki burdayım diyince sakinleşiyor :) birazzz
TheBaby Bisracinarkartal Kelimeden değil ses tonunun çok etkilediğini düşünüyorum. Tek sen değilsin ama bil😁
ilkbahar Bisracinarkartal kardeşim bebeğe annecim demek doğru değil dediğinden beri o kelimeyi kullanmıyorum 👩💼 burdayım oğlum diyorum🥺
Nesizade TheBaby bende öyle dedikten sonra içinden diyordum ki cocuga annecim diyorum o benim annem değil yanlış öğrenmesin 😅şimdi burdayım yavrum diyorum :))
ilkbahar barbarosunannesi ya o benim annem bana annecim diyo babam da babacım diyo ben onun annesi veya babasımıyım ya da kimim ben gibi. Bi de küçükler ya tam anlamlandıramıyorlar. en doğrusu çocuğa kendi ismiyle hitap etmekmiş diye söylemişti 👩💼 ama siz de araştırın tabi..
UcuBulunamayanBant Bisracinarkartal bende kullanıyorum devamlı ama benimki daha da bir coşuyor ağlıyor🤣 sesimi duyunca gidip kucağıma almamı istiyor🤣
SEDANURRRR Bisracinarkartal bende öyleyim 😅 2 aylık daha tamam tamam sakinleş burdayım diyorum susuncada seviniyorum 🤦🏻♀️😂😂
ilkbahar Cennet-Kokulum bilmiyorum ben de tam akademisyen Hocası öyle demiş ben zaten ağzım da alışık değildi okadar arada sırada söylüyordum 👩💼
Fitifiti Bisracinarkartal Eşimle gerektiği her durumda kullanır,alınlarından öperiz çocuklarımızın sakinlerler🥰
Nursena0606 Bisracinarkartal Geldiiiim, geldim annecim bak burdayım, tamam annecim geliyorum, baaak anne burda gitmedi ki…. Oğlumun 2 aylık olması dışında bir sorun yok 😄 ya da bende bir sorun var 😄