Sahinftma Eşimin iş arkadaşı oturmaya çağırdı ilk defa gidicez evlerine elimde lav 6lı kase var yanına hazır bir şeyler alıp gideriz gibi düşündüm(kuru pasta , pasta, çiğköfte gibi)eşimde hafif mi kalır dedi sizce başka ne alabilirim
Beyziikoo Sahinftma Bence tabak yerine güzel bir saksı çiçeği ve yanında saydıklarınız daha hoş olabilir 🤗 Bu tür evde bulunan şeyler getirildiği zaman anlaşılıyor ve hiç hoş bir durum değil ben anlıyorum en azından 😂
MerveAkty Sahinftma bana nevresim takımı battaniye tv battaniyesi falan gelmişti çok hayra geçmişti 😁
anne-11 Sahinftma ben genelde el havlusu felan alıyorum süslü püslü pasta felanda olsa yanında yeterli
hogwarts Sahinftma lav 6 lı kase mi kaldı bacım başka bir ev eşyası götürün bebegı varsa bebegıne bişeyler alın yanına da tatlı ben öyle yapmıştım
Sahinftma Beyziikoo kaseleri yeni aldım Migros’ta indirime girmişti yakında. Çiçekte olabilir teşekkürler ☺️
Emineg35 Sahinftma bizde bi arkadaşımıza gittik öyle ilk defa. Bebeğine polar takım arkadaşıma da 2li kupa ve çift kişilik battaniye aldım. Yani o gelmişti aklıma