Mormenekse25 Tugce_hckrkmz37 hangi mamayi kullaniyorsunuz acaba sütüm yetmemeye başladı mama vermek istiyorum çabuk hızlı kilo aldıran zayifta airetten
BenMathilda Ddereli kilo almaz? Ne olur yani kilo almayıp, hep doğum kilosunda mi kalir:D mümkün mü sizce? Gelişsin büyüsün, kafii..
Ddereli Mormenekse25 baby goat deneybilirsiniz 3 doktora gosterdim icerigi cok temiz Anne sutune en yakin dediler. Keci sutunden yapiliyor cunku gida dedektifi sayfasinin icerik incelemesinde de en saglikli cikmis
Ftmagull Ddereli bizim komsunun torunu mamayla beslendi maşallah tosun gibiydi bi arkadasımın da cocugu mamayla beslendi normaldi kilosu bence bebekten bebeğe değişir. Benim bebeğim de 2500 kilo doğmuştu herkes mama ver kilo alsın demişti
Bebegimm1 Ddereli O zman herkesin cocugu dogum kilosunda kalirdi mamalar Bu yuzden var. anne sutu yoksa mama vermek zorundayz et dönerle kilo alicak hali yok mamayla gelisimini tamamlicak 🥰🥰
Ayseee27 Ddereli benim bebegim hem anne sütümde hem mamada hep az kilo alarak ilerledi. Ama çevremde farklıydı bence bu bebekten bebege göre değişir. Sonuçta erken doğanlara mesela mamalar var çabuk toparlansın diye.
Anne0303 Ddereli doğru değildir ama siz ne verıyorsunuz? bende ıyı bır mama arayısındayım önerisi olan var mı kızlar?