0znur Kızlar yatak odamızın kapısı açınca çok minik tık diyordu. Bende yağ süreyim geçer dedim ve yağ sürdüm ama bu sefer çok kötü gicirdamaya başladı. Nasıl susturdum bu gıcırtiyi, bebeğim de bu odada uyuyor 🤦🏻♀️
FHKK 0znur Ay sinirlerim bozuldu benim bile kolonya sürün canım. Menteşe kısımalrına pamukla bol yağ sür
Yigitaynur66 Bu nası bi ses işkence gibi benim kide yaglayınca geçmişti sizinki niye böyle oldu acaba
iki_tospik_annesiii 0znur ayy tam cinnet sebebi gerçekten 🙄🙄 ben yağ sürünce hemen geçmişti sizin niye böyle oldu ki
senamiray 0znur ay valla sese çok güldüm bu ne kız çocuk uyumaz korkar o sese biz tekzenden yağ aldık yatak gıcırdıyordu geçerdi sprey şeklinde olan yağdan
FmBetull senamiray yağın ismini öğrenebilir miyim? Birde yatağın neresinden sıktınız yağı leke yapmadı mı? Benim yatağımda gıcırdıyor maalesef
GameOver 0znur kapınız bildiğin konuşuyor 😂 genelde yağ sürünce düzelir aslında ne yagı sürdünüz birde bu menteşeler için ayrı yağlar var onlardan mı sürdünüz kolonya demis arkadaslar umarım işe yarar dayanılacak gibi değil☺️