Tekemerve Hanımlar merhaba kızım yakında 6. Ay aşısını olacak kaç tane vuruluyor nerelerden vuruluyor ve yan etkileri nelerdir bilgi verirmisiniz acaba
Yasminadem Tekemerve benim kızım bugün oldu 3 tane bacaktan bi tane de ağızdan yapıldı 2 ve 4. Ay aşılarının devamı hepatit, zatürre ve çocuk felci aşılarından oluşuyor çok şükür bizde ateş yapmadı ama biraz halsizliği var yavrumun
deletedmom173 Tekemerve 3 bacak bir tane ağızdan damla 4 tane biraz halsizdi ateş olmadı ama bacağı baya şişmişti hemşire uyarmıştı kolonya yardımı ile yumuşatın diye onun haricinde bir sıkıntı olmadı şükür ateşi olmasın diye önlem almıştım baştan fitil koymuştum eve gelince
Busrasbaby Yasminadem Merhaba, sürekli uyuyor mu bebeğiniz? Benim oğlumda oldu çok uyuyor, endişelenmeli miyim bilemedim.
Yasminadem Busrasbaby çok uyumadı ama genel anlamda bi uyku hali var ateşini takip edin küçücük bünyelere o kadar ilaç ağır geliyor elbette huzursuz değilse ve ateşi yoksa endişelenmeyin bence
Busrasbaby Yasminadem Benim ki dün oldu aşıyı, akşama doğru biraz ateşi çıktı ama calpolle düşürdüm. Bugünde çok uyudu, ayakta kaldığı saati toplasam 2,5 saat ancadır :/
Yasminadem Tekemerve sadece biri çok fazla yakıyor diğerleri o kadar değil ama ne yapalım sağlıkları için yaptırmak zorundayız
deletedmom173 Tekemerve doktora danışıp verin isterseniz ben danışmadım çünkü ateş çıkarsa ver diyecekti ben baştan önlem aldım hem ağrı kesici ateş düşürücü rahat uyudu o gün ama mızmızlık vardı 🙂 Sürekli kontrol edin ateşi ona göre verirsiniz