Nisan12 Kullanan anneler memnunmsnz sleppy natural kullanıyordum ama baş edilecek gibi değil nette en azından daha uygun baby Turco denemek istiyorum
UcuBulunamayanBant Nisan12 bende molfixten geçtim yeni baby turcoya biraz ince bı yapısı var molfixe göre ama ben memnun kaldım sızdırma falan yapmadi
ilkbahar Nisan12 bebeğim küçükken zaman zaman kullanmıştım sıkıntı olmadı 😊 ama şimdi 18ay geçen yine almıştım sızdırma yaptı diye bıraktım 🥺
Nisan12 @Masal06 @MyEternalLoveNoyann Baharaktas23 MavisacliAnaa Hepinize çok teşekkür ederim kızlar umarım bizde memnun kalırız deniycez 🙏🙏💐
Baharaktas23 Rikaa sleepy kızımı pişik yapıyor üç gündür geri beybi turco geçicez sleepy de kampanya vardı diye almıştım pişmanım iki kez de çiş sızdırdı
Mervegem Nisan12 çok çok ince bir bez bikere bile çiş yapsa bez hemen asagı sarkıyo böyle biyere toplanıp asılıyo asagı dogru. Sızdırmada yapıyo fazlasıyla.
Nisan12 Mervegem Yaaa 🙄 kuzenimn bebeğimde onu kullanıyormuş küçük paket sipariş verdik artık deniycez kötü olursa mecbur sleppye devam 🙏 teşekkür ederiz
Mervegem Nisan12 belki benim oğlum büyük diye idrarı fazladır bilenicem canım bize iyi gelmedi 26 aylık oğlum
Hfs Nisan12 baby turco çok memnunum bı iki kere sizdrma oldu büyük tuvalette onu da geç değiştirdm için oldu
Pembecik Nisan12 babsy turca nun emiciliği yok slepyy de kullandım bimin bezi var jenny welly hepsinden iyi
Rojdaa Nisan12 Ben ilk çıktığında da kullandım gayet memnunum sonra bir süre bim bezi aldım oda pahalandi. Şimdi yine baby turco indirimdeyken çok uygun bir fiyata aldım stok yaptım 300 bez kadar. Ve gayette güzel bir bez