Smyrserra Merhaba anneler. Bebeğim dördüncü sıçrama haftasında. Daha önce sorunsuz uyuyan kızım şimdi çok uykusu olmasına rağmen uykuya geçişte çok ağlıyo😢 varmı bu durumda bana bi kaç tüyo vericek anneler 😔 neler yapmalıyım ?
Serpil-alya Smyrserra yaşadığınız şey uyku gerilemesi. Benim de bebeğimin uykuları çok iyiyken dördüncü atakla birlikte bozuldu. Tavsiye edebileceğim tek şey uyku-uyanıklık aralıklarına dikkat ederek uyutun bebeğinizi. En azından uykuya yorgun gidip onun huzursuzluğunu da çekmesin çocuk.
DurununAnnesi- Smyrserra benim bebeğimde 3 ay 26 günlük son 1,5 haftadır bir huzursuzluk uykuya direnme sürekli kucak isteme durumu meydana geldi saat aralıklarına dikkat etsemde kesinlikle uyumak istemiyor bende ağlatmak istemiyorum uyumak için odaya gidiyoruz hop geri çıkıyoruz derken bir kısır döngü oluştu 😞
Taliskobaby Smyrserra bende artik sıçrayarak uyanmasından uyuyamamasından öyle çok yoruldum ki üstte kalsın bende bakayım 🥺🥺🥺
Semsuuuuu Merhaba bnm bebeğime aynı 4ay 18 günlüğüz dün 1 saat 10 dk agladı uyumamak için gece de aynı hala gaxımız bitmedi gece 586286358 defa kalkıyoruz
Smyrserra DurununAnnesi- Serpil-alya uyku işaretlerini takip ediyorum aslında. Uyumak istiyo fakat çok ağlıyo uykuya geçerken. Önceden sorunsuz bir şekilde uyuyan bebeğim uykuya dalmak için ağlıyo😥 umarım bu süreci en sancısız şekilde atlatılız
Smyrserra DurununAnnesi- peki uyanıkken ağlıyo mu? Yoksa keyfi yerinde mi oluyo? Bebeğim çok huzursuz oluyo. Kucağımda dahi ağlıyo. Gerçekten çok çaresiz hissediyorum kucağımda ağladığında 😢
Serpil-alya DurununAnnesi- 4.ncü ay atağı zaten 3.5 ay civarı başlıyor. 1 saatten önce odadan çıkmayın 🙏
Serpil-alya Smyrserra uyku saatlerini de takip edin. Ben bebeğimde uyku belirtisi olmasa da 2 saatte bir uykuya götürüyorum. Uyuyor çok zorlamadan. Benim bebeğim de çok ağlıyor uykuya geçerken. Ama uyuyor 3-5 dakika içinde. Sabredebildiğiniz kadar sabredin 🙏
DurununAnnesi- Smyrserra ara ara ağladığı oluyo genellikle oyun oynayarak oyalıyorum yada evin içinde kucakta gezdiğinde ağlamıyor ama artık uyku konusunda öyle bir noktaya geldikki koluma yatırdığım an ağlamaya başlıyor
DurununAnnesi- Dnym evet düzelmişti 1 haftadır iyiydik fakat 2-3 gündür tekrar uykuya direniş geri başladı ama dişleride kabarmış ondan mı yapıyor bu huzursuzluğu tam anlayamadım
Smyrserra Dnym bugün yeni bi yöntemle yüksek sesle müzik açtım. Onu dinleyerek uykuya ağlamadan geçti 🤲🏻
Redpepper Bizim de aynı geceleri güzel uyuyan çocuk 3 gündür 2 saatte bir kalkıyor. Gündüz de 4-5 saat uyurdu bugün zorla 2,5 saati ancak buldurdum. Uyumamak için direniyor, kucağımda çığlık atıyor falan. 3 günde perişan oldum