Asilkuzey Fatma7890 benim bebeğimde emzik almıyor keşke alsa bazen çok ihtiyaç oluyor özellikte dışardayken:(
ulkununannesi Fatma7890 yanlis anlamazsaniz neden bu kadar ısrarcısınız emzik konusunda? biberon olsa anlarım beslenmesi lazım ama emzik kafama takildi. cok da iyi bi sey degil aslinda disleri cikarken cene yapisini bozabilir dislerinin seklini etkiler hele biraktirmak ayri dert. yani yanlis anlamayin merak ettim
ulkununannesi Fatma7890 zorla hic bi sey yaptirmamalisiniz bebeginize. büyükler bana istedigini zorla yapabilir algısı oluşur bilinçaltında Allah korusun ülkemizde cocuk istismarı aldı başını gidiyo.
[silindi] Asilkuzey benim bebeğim de almıyordu philips avent air aldım hemen tuttu marka seviyomuş ben de şaşırdım 3 aydır uğraşıyodum
Gls Ben doktorun verdigi suruba batiriyorum ondan sonra aliyo..herhangibir surubu varsa deneyin :-) beb agladigi zaman cozumu onda buldum..arada atsanaa ben tekrarliyorum maksat agzi tadlansin
Sfrogrt Gls yok sadece şuruba batırmak kesmez! Bir kabın içinde antibiyotik ve ateş düşürücü şurubu karıştırıp öksürük şurubu ile marine edip öyle sunun bebeğinize!! Daha kısa yoldan ilaç komasına sokarsınız çocuğu!! Böyle kuru kuru şurupla uzun iş!!!
Gls AlminaDuru hayir saka degilim..bebegim amelyat oldu arti onunla birliktee sunnet oldu..doktor ilac verdi iki surup ve fitiller...antibiyotik agri kesici..ben onlari veremiyorim icmiyo kusuyo ve axar azar verip arkasindan emzigi veriyorum..yani keyfen yapmiyorum..icmesi gereken ikaclarini o sekil vermeye calisyorum..aciklama yapmadan soyledigim icin yanlis anlasildim heralde..emzik tutsun veya tutmasin ( kii 1 dk olmadan geri atiyo) surubuu bocalayan bi insan degilim..
Ebruorhan Fatma7890 valla çalışan anneler için mecbur. Birde bazı bebeklerin emme refleksi fazla olur o yüzden vermek gerek rahatlaması açısından.
Fatma7890 Ebruorhan oğlum beni emzik yaptı artık göğüs uçlarım yara oldu emme refleksi güçlü bir çocuk ama emzik seçiyo onu anladım kauçuk hiç sevmiyo
YagmurElamm Fatma7890 benim bebegim 19gün kuvezde kaldı. 3 günlükken ameliyat oldu ve 15 günlük olana kadar hiç bi şekilde beslenmedi sadece serumla beslendi. Çok ağlıyordu o yuzden emzik istemişlerdi. Sonradan öğrendim ki emzigi ağzına bantlamışlar öyle alışmış 😔😔
Alyosunannesi YagmurElamm ahh bebegm gecmis olsum cnm .s suan durumu iyi dmi bebisinin kiyamam ben ona
AmineHafsaninAnnesi Ben de hangi emziği denediysem almadı. Evde emzik koleksiyonumuz var 40 tane falan herhalde 🙄 bakıp bakıp iç geçiriyorum :) hem çok özendim alsın diye hem de dışarda ciddi anlamda kolaylık. Ama almadı malesef :) canları sağolsun 🌸
YagmurElamm Fatma7890 eğer almıyorsa genelde avent ultra air emzik tavsiye ediliyor %90 kabul ediyormuş. Yada kaucuk emzigi kabul ederlermiş bebekler
EmirKaanBatuHan Fatma7890 benimde 23. Günlük oğlum var almadı damaklı emziği öğüyordu bende avent ultra air emzik aldım hemen tuttu bebeklerin %98 i alıyormuş bu emziği
YagmurElamm Alyosunannesi çok teşekkür ederim canım. Bağırsak darlığından ameliyat oldu çok zor günler geçirdik hiç dokunmadan15 gün yoğun bakım önünde bekledim rabb8m kimseye yasatmasin. Çok şükür ondan sonra sıkıntı yasamadik şimdi 8 aylık olacağız