birdamlabirderinannesi2 Kızlar bizde mollers almıştık tuttı frutti olanından ama 3 ay mı kalması gerekiyor dolapta bir kaç yerde öyle okudum bana bilgi verirmisiniz doktoruna soran var mı öyleyse atmam gerekecek
FatmaKrbkl birdamlabirderinannesi2 üzerindeki etiketinde öyle yazıyor o yüzden arada bende içiyorum çöpe gitmesin diye 😂
mino01 3MelekAnnesi3 bir umut 🤷🏻♀️ Arkadaşımın acıkmayan oğlu bu balık yağını kullanalı acıktım yemek der olmuş.
Yigitalpmoms Annebali_11 bunu cocugun kilosuna gore belirliyorlar benim ogluma da ocean 1 tatli kasigi dendi. Kilosu normalden biraz yuksek oldugu icin
Ates_mami mino01 easyfishoil veriyorum. Çiğneme formu olanlardan. Mollers falan hepsini denedim. İcmediler. Bunu yiyorlar hatta daha da istiyorlar. Düzenli değil bazen unuttuğum yada bitip eczaneye gidemedigim günler oluyor. Ama günde 1 tane veriyorum. Çok iştah açıyor ona eminim. Mesela 12 de okuldan geliyor büyük oğlum. Gelince veriyorum yemek hazirlayana kadar. 1 saate yemek hazır oluyor. O yemeği öyle bir yiyor ki. Vermedigim gün yemedigini anladım.
Cennet1212 mino01 mollers aldım günlük 1 tatlı kaşığı veriyorum kızım 26 aylık ama 12 aylık bebekle eşit ilerliyor gelişimi prematüre doğdu boyu uzadı kullandığımdan itibaren
Zeytin_cekirdegi mino01 merhbb canım bn dpktora danışmadım o yuzden kullanmıyorum ama kullannöaya düşümyorum.size ssorum doktorunuz kaç yaşa kafr kullanabilirsiniz dedi
mino01 Zeytin_cekirdegi kaç yaşa kadar kullanılır hiç sormadım ama zaten balık yağların da yaş belirtiliyor. Çevremde 11-12 yaşında çocuğuna bile içiren var.
Yagmursonrasitoprakkokusu Biz de ocean multi balık yağı kullanıyoruz. 2 hafta olacak neredeyse başlayalı. Oğlum 14 aylık. Doktor tavsiyesi ile başladık, günde bi çay kaşığı şeklinde veriyorum
Mujdemete02 mino01 ocean önerdi doktorumuz,portakallı olarak. Her gün bir çay kaşığı olarak ama balık verdiğim için vermiyorum bu aralar. Oğlum 21 aylık
Winner Ocean aldım ben. Kızım 1 yaşında. 1 çay kaşığı kadar veriyorum. İçmiyor ama zorla verdiğim günler oldu maalesef
Dorukveannesii mino01 Doktor önerisiyle möllers balık yağı içiyor oğlum günlük 1 çay kaşığı veriyorum
Ssumru Reyna kaç aylık bebişiniz bize doktorumuz hergün tam ölçek dedi ama heegğn tam ölçek ağır gelmez mi ? gün aşırısı 2.5 ml veriyoruz