Efehanhazal 3 ay 19 gunluk bebegim surekli geceleri uyaniyor 5 kez kalkiyoeum gece uykularim kaciyo hep ypruldum artik offff ne guzel gece 12 de 3 de 6 da kalkiyordu 2 gundür uyku duzeni bozuldu neden olabilir yardim ve önerileriniz varsa bekliyorum 🥺
Dfn_123 Efehanhazal bizimki de böyle 3ayin sonlarında başladı şimdi 4 ay10gunluk o kadar yıpratıcı geçiyor ki anlatamam sürekli kalkıp emmek istiyor ve öyle yatıyor benim yaşadığım şehirde hastane imkanları kısıtlı bende annemlerin yanına gitmiştim memflekete doktora gösterdim rutin kontroller için 4ayda uyku gerilemesi başladığını söyledi dilersen 5 6 aylarda uyku eğitimi verebileceğini söyledi başka da bı çözüm sunmadi yani bende napcam bilmiyorum bı çözümü olan varsa lütfen bizide aydinlatsin
etipuf Efehanhazal 9. Aydan bildiriyorum saat başı bile değil 1 saat uyursa şükür 20-30 dkda bir kalkıyo
aylizin-annesi Efehanhazal galiba bende kafayı yicem 3 ay 13 günlük uyku düzeni alt üst oldu ne olursa olsun akşamları 9 da uyuyan bebeğim 11 buçuk 12 den önce uyumaz oldu 2 gündür çok moralim bozuk gucumu tüketiyor uyuyunca kendini uyandiriyor resmen uyucagini anlayip ağlamaya başlıyor tam dalmasi geç saatleri buluyor geceleride uykusunda ağlıyor napcam bilmiyorum tukeniyorum şimdiden
Efehanhazal Dfn_123 hapı yutttum o zamam ben off varya allahin gucune gitmesin cok zor geliyor geceleri sinirleniyorum cok cocugada kiziyorum sonradakendinusacma buluyorum youtubeda falan vidolar var bununla ilgili 4. Ay kontrolunde goturecegim ben o zaman sorarim doktoruna sizede bilgilendiririm
Efehanhazal aylizin-annesi beninkide bu aksam itibari ile uykusunda aglmaya basladi artik cok yoruldum bu ne boyle ya 4 aylikken hani gecelri 5 6 saaat uyurlardi
aylizin-annesi Efehanhazal ben anlamadim valla şimdiden yoruldum uykusunda ağlaması mahvediyor beni ne zaman düzen e girecek bilmiyorum kurduğum uyku düzeni de gitti ne yapicam şaşkınım ya