Kubra5256 Kızım 5 ay 5 günlük uyku düzeni gece iyice bozuldu bizimle oturup kalkıyor resmen. Sizde durumlar nedir acaba?
Halenur42 Kubra5256 diş mi çıkaracak acaba o yüzden mi bizim de 5 aya girmek üzere şuanlık sıkıntımız yok uyku düzeni ile ilgili ama alt diş etleri kabarık çok
Zynpg49 Kubra5256 ben uyku düzeni oluşturdum akşam 9 Da hafif salyrm uyuyor sabah 7uyanyr yemeğini yiyor sonra kendiliğinden uyuyor
Bilgemayse Kubra5256 Saat ayarı yapmanız gerekiyor. Destekli de uyusa uyku saatlerini kaçırmayın gelince hemen yatırın. Son uykusunu akşam 6dan sonraya bırakmayın gece de ona göre gece uykusuna yatırın 🤷🏻♀️ günlük 4 uyku yapar sanırım. 6. Ayda 3 uykuya düşüyor
1bebek1annee Kubra5256 bebeğim 5 ay 7 günlük. Gündüz uykularımız hiç yok ama gece uykusu hala aynı düzende devam ediyor çok şükür.
Kubra5256 Ahhh ahh eskiden çok düzenliydi bizim uykularımız ama şuan gece sürekli emmek istiyor emzik gibi kullanıyor saat başı desem yeri 😌 Bir haftadır çok değiştir
Asilbebis Kubra5256 aynı gün bizimkide ama gece 02.30 beşiğine koydum sabahta 7de falan kalktı mama içti uyumadı geri daha yeni uyudu oda zar zor