Jenet Asel_lena_mom canımmm çok geçmiş olsun. Bende olmuştum en son dr agumentin vermişti içebiliyormuşum almamak için çok direndim ama nafile … Bol sıvı tüket ıhlamur nane limon kuşburnu sürekli iç öksürüğede sirkeli ballı ılık su bende birebirdir.
Asel_lena_mom Jenet Teşekkür ederim Sabahtan beri denedim hafif geçiyor gibi oldu ama uyuyup uyanınca resmen tıkanmışım 😔😔😔
Melikeeeecansuu Cenasr2 evet bende emzırıyorum sadece onu kullanabılıyormusuz sabah oglen aksam kullanın cok guzel etkı yapıyor ben bogaz acısından yutkunamıyırdum bıle
Kubraa-e Asel_lena_mom Semanur72 uyumadan baş ucuna soğanı yarıdan kesip üzerine 20 kadar karanfil batırıp koyun bi de uyumadan önce sarımsağı ezin zeytinyağında bekleyip bebeğinizin de kendinizinde ayak altına sürüp çorap giyip yatın bebeğe sadece yağını sürün kendinize sarımsakla birlikte sürebilirsiniz Allah’ın izniyle iyi gelecektir
Asel_lena_mom Kubraa-e Teşekkür ederim serum taktırdım 1 saat önce kendime geldim biraz ama grip değilmişim yorgunluk stress sinirden kaynaklı boğazıma yansımış 🤷🏻♀️ Bulaşıcı değil dedi rahatladım ama dediklerinizi uygulucam öksürüğüm var biraz
Umayduru25 Asel_lena_mom ıhlamur kemıksuyu corba bol karabıber lımon oyle oyle gectı bıde bı kıre mınoset aldım ıyıce terledım dus aldım
Gizemisss Asel_lena_mom ben hemen trenyoldan. Keçiboynuzu özü, çam kozalağı şurubu. Çörek otu yağı. Udi hindi yağı sipariş verdim. Hepsi güçlü silahlar bağışıklık ve soğul algınlığı için. Hergün içtim hemen geçti