bernakoc Kızlar oğlum 8 bucuk aylık gece uykusu hıc yok ya uyumuyor resmennn uyusada defalarca uyanıyor sızın bebeklerınız naasl uyyormu neleer yapıyosunuz artık cok yıprandm hep boleydı dogdu dogalı nedwn uyumaz bı bebek anlams degılım
Asliissoysal bernakoc su an hala ayağımda sallıyorum ama nafile uyumuyor sabırla onun uyumasını bekliyorum eninde sonunda uyuyacak minik ☺️ 3 ay 24 günlüğuz 🤗
Minik12 bernakoc Uyku düzeni zaten yoktu 1 yasından sonra azı dişlerle beraber her şey daha kötü oldu 🥲 Bu saat oldu full enerji ayaktayız her gün sabah 6 7 de uyuyor
Melikeeeecansuu bernakoc dun gece 11de kalktı sabah 7ye kadar uyumadı agladı uykusuzluktan geberdım bıraz esım baktı ben uyudum ben baktım eişim uyudu. Sımfıde uyumuyor gozlerım bu msjı yazmıo bıle zor yazıyorım
Dilan0110 Benimde bebisim oyle 1.5 yasinda sabahlara kadar uyumuyor sabah 7 8 bazende 10 olduğu bilr oluyor aksamda 5 6 gibi kalkiyor hastalandı uyku düzeni değişti tam düzelecek derken dış yüzünden tekrar devam ediyor
Glyernz bernakoc bizim ki dr 8 ay 20 günlük gece 1 den beridir bı beşikte bı ayağımda salliyorum. Bıraktığım gibi uyanıyor. Zaten doğduğundan beri uykuları sorunlu. Zombiye döndüm artık bende dayanamıyorum. Atak dediler ama yok yani ne bitmez atakmis
Biranne066 Kızlar uyku eğitimi hakkında fikri olan var mı alıp memnun olan var mı benim bebeğimde sabahlara kadar uyumuyor artık bitmiş durumdayım