Hayalbade Bebegim 15 aylık 3 gündür burun akıntısı var bu gece öksürmeye basladı 1 dk arayla sürekli öksürdü ve kustu simdi biraz rahatladı öksürüğü nasıl geçirebilirim bilindik bi yöntemi olan yardımcı olabilirmi 😣
Lina_2021 Hayalbade ya denemedim ama herkesten duydum. Başucuna soğan kesip koymak, ayaklarının altına soğan zeytinyağı sürmek gibi. Hep bunları duydum ama yapmadım. Araştırıp yapabilirsin. Belki işe yarar
lgsya Hayalbade gecmıs olsun oncelıkle sıyah trup alıp kafa kısmını hafıften kesın ıcını oyun bır tatlı kasıgı bal koyup uc dort saat bekletın o sulancaktır sabah aksam oglen bır tatlı kasıgı verın öksurugu hafıfleyecektır ve devamlı burnunu acmayı deneyın
Hayalbade Lina_2021 soganı koyuyorum burun akıntısına iyi geliyor ama öksürüğe hiç duymamıstım bu gecede koyayım
Hayalbade lgsya tesekkür ederim ama ben bunu denedim bi fayda göremedim belki düzenli vermedim ondandır o başı dolaptamı saklayacam kaç gün durabilir ikilemde kaldım bırakmıstım
lgsya Hayalbade duzenlı kullanınca faydası oluyor bızde oldu oglum daha bır hafta once hastalandı oksuruk hat safadaydı bunu yaptım ıkı gun sonra azaldı oksurugu . Dısarda bekletebılırsınız ıkı gun ıcınde atın trupu zaten kotulesıyor tıpınden anlarsınız ıcındekı bal bıtınce tekrardan kotulesmedıyse bal koyabılırsınız .