aliMommy Sarekuzu_19 yakın evet ama onları istemiyor artık eskiden çok severdi ama şimdi sevmiyor dedesi gibi ona bir kere vurmuş ondan sonra asla istemedi çocuğum onlara gitmeyi
Sarekuzu_19 aliMommy Belki korkusundan huyu değişmiştir bir pedegogtan yardım almak iyi olur bir kere vurmaklada böyle olmaz inşallah dovmemistir
aliMommy ObirAnnnee hiç sorma ya köyde gibiyim ama köyde değilim tuhaf gerçekten ama park yok Avm var ama eşim diyorım ya asla yapıcı bir insan değil umursamaz bir kişilik
aliMommy Mom4565 asla uyumlu bir insan değil eşim zaten herşeye bişey bulur yani yapıcı olamıyor sürekli gereksizmiş herşey huyu buymuş
aliMommy Peekaboo aynen öyle oldu açıkçası görümcemin bir bebeği olduktan sonra bütün ilgi alaka ona gittiği için o onlara bayılan çocuk gitti başka bir çocuk geldi evlerine bile girmek istemiyor
Peekaboo aliMommy bosver götürme sende o zaman madem minicik çocuğun ne hissedeceğini düşünmemişler. Görmesinler. Çocuğunu niye mutsuz edeceksin ki, kimi seviyorsa oraya götür. Ötekiler de akıllanır nasıl davranması gerektiğinin farkına varır
Nene123 aliMommy okula verin çok da takmamaya çalışın herşeyi kontrol edemezsiniz bunları diyorum yapabiliyor muyum anca anca yapıyorum 3,5 yaş