Mehtapss Bebeğim 4ay asisindan sonra ateslendi colpol veriyorum ama ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Bebegimm1 Mehtapss ustunu inceltin eklem yerlerine duru su ile islak bez koyun odaniz cok sicak olmasin
Honey_mom kisGunesi korkma canım bende cok korkardım burda yazılanları görünce ama bizde sadece ateş cıktı calpol verdim düştü birdaha da çıkmadı🥰 tabi keyfsizdi ama oda normal🙃
kisGunesi Honey_mom pazartesi de sünnetimiz var 1 hafta sonra da aşıları 😔 teşekkür ederim desteklerinize 🥰
Honey_mom Mehtapss korkma canım ozaman Yüksek ateş 38 °C ve üstü olarak tanımlanır. Sen bu gece müslinle ört üstünü serin dursun🥰
Ohaezgi Mehtapss normal seyrediyor korkmayın 38 yüksek ateş sayılıyor, yarım saatte bir ölçün 38 görürseniz soğuk press yapabilirsiniz bezle. 4 saatte birde calpol verebilirsiniz geçmiş olsun
kisGunesi Asliissoysal Rabbim yardımcısı olsun tüm bebişlermizin. Hepsi sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Mehtapss kisGunesi ya öylemi biz iki aylıkken yaptırdık sünnet iki günde iyileşti anlıyorum şuan sizi ve içinizdeki telaşı ama hiç korkmayın sadace sünnet olduğu gün huysuz sonraki günlerde iyi oluyor şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun ❤️
kisGunesi Mehtapss Mehtapss çok teşekkür ederim 🥰 hepimizin bebekleri hep sağlıklı mutlu olsun inşallah anneler de böylece hep mutlu olsun ☺️