Alya5454 Merhabalar 7aylik bir kızım var Hala tam anlamıyla dönmüyor sizde de bu durum oldu mu ne yapmalı mıyım çok kafama takmış durumdayım yan dönüyor ama asla yüz üstü dönmüyor zaten öyle durmayı sevmez acaba ondan mı bilemiyoruz fikirlerinizi bekliyorum
Wanderlust Alya5454 her bebegin gelisimi kendine ozeldir doktorunuz sorun gormediyse siz de sakin olun bebeginiz kendini hazir hissettiginde donucektir🌸
Kk41 Alya5454 7.5 aylık bi anda döndü . Sevdiği bi oyuncağı görünce. 4 ausan beride hep egzersiz yaptırıyordum ona rağmen geç döndü
Alya5454 Elifxx12 evet görüştüm b12 ilacı da verdi hatta anne de düşük olduğu için bebekte de düşük olabilir belki bu yüzden geç dönme olabilir dedi
Yamanikomm Alya5454 benc doner daha merak etmeyin emekleme.oturma.meyili varmi bazen pat diye hepsini birden yapiyolar valal
Elifinannecigi Alya5454 kendini hazır hissetmiyordur, benim kız da öyle yüz üstü durmayı sevmiyor. Kendi dönüyor sonra vazgeçip hemen sırt üstü dönüyor. Oyun eşliğinde dönme egzersizleri yapmak en iyisi ☺️
Fulyaalin Alya5454 Canim Bizimki 7 buçuk aylıkken döndü döndüğü gibi emekledi diyeceğim o ki bende döneceği ani beklemiştim Ama inan ne zaman zamaniysa o zaman dönecek hiç korkma
Selmaarya Alya5454 kızım 8buçuk aylıktı ittire kaktıra döndürdük resmen 😂😂😂 ama şuan 6aylık küçük kızım nerdeysw maşallah kırklıyken dönüyordü diyebilirim yani vakti vardır sıkmayın canınızı her bebeğin gelişimi farklı 😇