M1334 Sol göğsümün ucu 3 aydr iyileşmiyor..her yediğimde içtiğimde sol göğsümün ucunda yanma oluyor ve kesinlikle penye bike değdremiyorum ..kimler bu durumu yasadı önerileriniz var mı
Mom4565 M1334 https://imgyukle.com/i/kwsepf bu krem çok güzel doğumdan sonra hastanede verdi doktorum hiç göğsüm yara olmadı sürüp direk silmeden emzirebiliyorsun bebeğe bı zararı yok
misboleyn M1334 Tek çare gümüş kapak. Pahalı ama bir kez al, ömürlük kullan. Eminim bana teşekkür edeceksin. Benim yaralarımı bir günde geçirmişti. Şu an eşime hâlâ dua ediyorum bana gümüş kapak aldın, Allah razı olsun diye. 😅
Mlkhrn M1334 ben fito krem kullanmıştım. Lansinoh mustela incia garmastan zeytinyağı kantaron yağı hepsini denedim geçmedi. Fito krem ve bebek şampuanı ike yıka sür yıka emzir yıka sür döngüsünü 1 hafta devam ettirdim. Düzelmişti.
MMEC6407 Seni cok iyi anliyorum bende alternatif tipta dahil kullanmadigim kalmadi. Emzirmeye devam ettigin surece gecmedi. Doktora gittim en son krem verdi bir bir bucuk aya yakin emzirmedim sonra kapandi yarikligi.
Klp Meme ucu yarasi emzirme sekli yanlis ondan olurmus ebe soylemisti gercekten bende ilk oldu sonra dedigi gbi yaptim bir haftada duzeldi
Mlkhrn M1334 ben gümüş kapak da kullandım bu arada. İyileşmeyince iyileşmiyor. Hem de hamileyken almıştım. Doğum yaptığım andan itibaren kullandım ama bana mısın demedi. Sadece balmumu kapakları denemedim. Onu da çok iyi diyorlar. Aklınızda olsun
MMEC6407 M1334 sagdigim zamanda oldu genelde krem surdugum icin bosada cok doktum cocugumun nasibini allah affetsin
M1334 Peki sizinde diğer memeyi emzrrken o yaralı göğsünüz sızlıyor muydu sıcaklık artısı oluyor muydu 🤲
Prenses21 M1334 bitane antibiyotik kremm verdi doktorr cokkk cokkk iyii geldi hala kullanirim o gogus ucu kremlwri fasa fiso
Emine-24 M1334 beyaz kakao yağını da bir deneyin derim benimde ara ara olur acıma hissi ama bu yağ sayesinde hemn geçiyor
Jenet ) ahhh kuzumm hüngür hüngür değil hööğğkürerek emzirdim bende denemediğim krem kalmadı asla işe yaramadı sonra kendi kendime araştırırken Mumsy Natural diye bi krem buldum sende bak wallaha işine yarar hatta losyonunu ben sana gönderirim bende var hala benim hassas noktam çok çektim!
ZeD M1334 Benimde denemediğim ilaç kalmazdı. Masaj yapmaktan yorulurdum. 4. ayda tam olarak iyileşti. Kanal tıkanıklığı ve Mastitten kaynaklıymış benimki . Az yara olan göğsümü yatarak emzirdim. Diğer göğsümü sağdım. En büyük faydayı bu sağladı bende. Bir de her emzirmeden sonra doktorun tavsiyesi ile göğsümü Dalin sabun ile yıkadım. Emzirmeye devam edin. Geçecek. Allah yardımcınız olsun.