Meyra1 Ay kızlar ne olcak böyle gram 868. Çok pişmanım suan dursaydı 8000₺ daha kardaydım Aralık 5 de bozdum hepsini daha çıkmaz diye çünkü Kasım sonu bir anda 100₺ düşmüştü bozan varmı . Ev için bozdum bu arada ama bankaya koydum şimdilik
Leventinannesiii Eylusunannesiii Meyra1 6 aydır bı ceyregim var bozdurma ya kiyamiyorum eşim diyo Allah’tan setlerin yok diyo aptal diyo😂😂😂😂
mustafayamaninannesi Meyra1 bozmadım arabamı sattım bankaya koydum gram 615 kerde 20 bin geçmişti elime dedim çok yüksek almıyım akşam üzeri hesabımda 847 den 1 gr altın aldım kalan 92 TL oturdum ağlıyorum
Meyra1 Eylusunannesiii 10 gün önce bozdum eşim bi ay sonuna kadar bekleyelim dedi. Ama ilk kez kuyumcum beni şaşırttı hep giderim asla bozmazdı tanıdık ama artık İnsanlarda şaşırmış. Bozmak isteyeni engellemiyorlar 😱
2minosprenses Leventinannesiii 🤣🤣🤣🤣bu ben ayiptir demesi azcik altinim var miktar belirtmeyeyim 🤭 bozdurayim bozdurmuyayim diye herkesin basinin etini yedim hayir elimde gitmiyor 🤦♀️🤦♀️
Boranimmm Leventinannesiii benimde 50 gramlık bir bilezigim bir tam altınım kolyem bide vardı bir yıldır yükselmesini bekledim. Eşim hep bir bilezik için ülkeyi mi batiracan dedi 3 ay ônce bozdum 31 bine toplam kredi borcunu kapattım şimdi yarı yarıya zarar😔
Meyra1 2minosprenses benimde gitmiyordu uydum seytana püfff diye uçtu yine boş değilim neyse var kenar kösede bseycilşer daha ama çok üzgünüm gerçekten . COkkafama takıyodum. Görünce hepten çöktüm
Grlnl 2minosprenses eviniz yoksa ev alın arabanız yoksa araba alın. Hepsi varsa asla bozdurmayın sağlık kaza bela olmadıkça derim 😊
Atropaabellodanna Meyra1 530 dan bozduk biz sözde araba alacaktık.. araba alamadık altın çıktı da çıktı..nasip bu kadarmis diyorum ama içim acımıyor desem yalan olur 😔
meyaski Atropaabellodanna Aynı durumdaymısız. Su arabayi alalım denmedigi sürece bozdurmak hataymis 😔
Leventinannesiii Eylusunannesiii aynenn😂😂😂 daha bakıyorum yerinde duruyo mu diye vallahii bulunmaz bir nimet oldu🤗
Meyra1 Eylusunannesiii nasibimiz bu kadar mıs eşimde tip tip bakıyor baba ama çok gittim geldim hep aradım mesaj attım napcamı sasırdım o kadar gider varken zekat veriyoruz çok zorlanıyodum allah biliyo napalım hayırlısı bu ama içim yanıyo sabaha 22 ayar alış 770 olcak diyo beş dakka önce yazıstım😱😱
Eylusunannesiii Leventinannesiii ben 10 tane birden bozdurdum 2 de gram😂 deli beynime yenik dustum suan oturdum pisman pisman altin gundemi takip ediyorum😂
Leventinannesiii Eylusunannesiii ay canım nasıl kısmetmis ozaman bak benim gibi bir çeyrekle yaşayın kafa rahat arada bir onu ziyaret ediyorum uslu uslu yerinde 😂😂😂😂😂
Mucizemsin21 Eylusunannesiii ah ben napayım ya 585 ken düşcek korkusuyla bozdum şuan uçtu gitti en az 20 bin zarardayım ona yanmayı geçtim parayı bitirdim şuan 5 gram alamaz oldum 😂
bikerem Meyra1 5 Kasim da bilezigin gramini 505 tl den aldim simdj bozdurmak bile 765 civari. 1 ayda 1 gramda 260tl fark etti. Ve daha cookkk artacak.
ObirAnnnee Meyra1 Gram 491′ken aldım 35 bine şimdi 53 bin oldu inatla bozdurmuyorum ya herro ya merro 😂