UcuBulunamayanBant obal bunu bende merak ediyorum burda bekleyim dönme eğilimi var ama ne zaman tam dönmeye başlar merak ediyorum
Damlaliva obal 2 buçuk aylıkken sağ sol dönmeye başladık ve 3. Ay da yüz üstü dönüyordu 4. Ayında yuvarlanarak istediği yere gidiyordu 🤗 bebeklerde değişkenlik göstere bilir ama.
Honey_mom 3 ay 27 günlükken bir kere döndü sonrası gelmedi 4 aylıkta fıldır fıldır dönmeye başladı tamamen ama henüz yüz üstüyken sırt üstü dönmüyor döncek gibide durmuyor şuan 5 ay 15 günlük 🤣🤣
Ayse_oyku obal benimki 6 aylık tık t si yok 🤦🏻♀️😂 ama doktor normal diyor her bebek bir değil böyle giderse emeklemez zaten diyor
fatma_erva obal Her bebek farklıdır benimde cevremde gördüğüm bebekler dönüyordu benimki niye dönmüyor diye düşünüyordum ki dönmeye başladı bekleyin bi gün ansızın döndüğünü göreceksiniz ☺️
RuzgarGulsah 2 aylıkken ayaklar havada hep yan dönüyordu 😄 3 aylıkken yüz üstüne döndü 4.5 -5 aylık gibidir tam dönmüştü ☺️
Kubra1280 obal Yani mutlaka dönecektir baskı yapmıyorum her çocuk farklı egzersiz yaptırıyorum keyfi isteyince foner bkkm 😂