Minikkizimmm Kızlar 11 günlük bebeğim var. Bazen sütüm yetmiyor. Bende pompayla sağıp biberonla arada veriyorum. sorum şu ki . Pompa sütümü geri kaçırırmı? Pompa kullanan var mı ???
Almi21 Minikkizimmm sütünüzü kaçırmaz ama bebeğinizin emmesi sütünüzü artırır emmese bile memede uyarsa bile yeter
1minik Minikkizimmm 4 aydır sağıp biberonla veriyorum nereye kadar gider bilmiyorum ..,bebeğimi çok emdirmek istedim olmadı…umarım kesilmez…4 saatte bir boşaltıyorum iki göğsümü de
Giraysmom20 Minikkizimmm pompa süt kaçırmaz hatta ben power pomp yöntemiyle sütümü arttırdım ama bu süreçte pompaya çok abanıp bebeği az emzirmeyin bebek ne kadar emerse o kadar daha çok sğt gelir ❤️
Giraysmom20 Nazoo_00 anlatması cidden çok uzun ama ben googleda bulmuştum, power pomp yazarsanız detaylı bir şekilde çıkıyor, birde bebek hemşiresi var instagramda onun sayfasında da var, izmirli bebek hemşiresiydi sanırım sayfası
Nursrbga Sütü kaçırmaz tabiki ama bebek emdiği zaman sütünüz çoğalır . Bol bol emzirin pompayla uğraşmayın bence. Hem sütünüz artsın hem de bebeğinizlee bağlarınız güçlensin en çok ihtiyacı olan sizin kokunuz ve sütünüz 🥰
Brcsuna Benim sütüm hiç yok o kadar üzülüyorum ki artık memeyi de tutmuyor.doğumdan 2. Günden itibaren mama verdik bir kaç damla çıkıyor snr bebek çok fazla ağlıyor süt gelmiyor diye 2 aylık olduk bugün. Düşünün ki 30 dk dır wee nin elektrikli pompasını kullanıyorum 15 cc çıktı😟😟 bulgur soğan incir hurma tatlı yemediğim şey kalmadı çevrenizde böyle neredeyse hiç sütü olmayan birileri oldu mu. Bugün hiç meme vermedim mesela çünkü hep ağlıyor emmiyor bu sefer elimde olmadan bebeğe kızıyorum emsene emersen gelecek diye o kadar üzgünüm ki bu saatten snr gelir mi ki daha
baloglusss Brcsuna harfi harfine aynı şeyleri yaşıyorum emmek istemiyor yemediğim içmediğim şey kalmadı yiyeceklerin gerçekten sütle alakası yok sadece sıvı… solgarın b12 takviyesini övdüler son umudum o onu deneyeceğim
Deross Brcsuna sağılan süt memedeki süt miktarını göstermez? Emmese bile bebek memede beklesin tahin yiyen yeşilllk yiyin bol bol su için sakin olun sütünüz daha da artar
Brcsuna baloglusss acaba geciktik mi bilmiyorum ki takviyeleri kullanmak için de bilemiyorum. Şuan kendi evimde de değilim annemlerdeyim ev sobalı her zaman müsait olup emziremiyorum diğer odalar buz gibi hasta olur diye götürmüyorum bebek de zaten emmiyor diye meme bile vermiyorum artık bunda da yanlış yapıyorum galiba of kafam çok dağınık mamaların fiyatları da uçmuş eşim işsiz ben çalışıyorum ev kira nasıl yetişeceğiz bilemiyorum herşey oldu ateş pahası bari sütüm olsa diyorum 😔😔
Deross Brcsuna cok yanlış yapıyorsunuz en geç 2 saatte bir emzirmeniz gerek ne demek tüm gün emzirmedim sizin sütünüzün bir damlası bile kıymetli sarın bebeğinizi geçin başka odaya emzirin ne kadar meme de kalırsa o kadar iyi ?? Yanlış anlamayın ama sizin kolayınıza gelmiş bahane üretmeden bebeğinizi Memeye verin
Brcsuna Deross Deross inanın mamaya o kadar para vemrek daha zoruma gidiyor emsin istemez miyim aynı anda doğum yaptığım komşum var öylece meme ile doyuyor benim ki çığlık çığlığa bebeği zapt edemiyorum ki p derede ayaklar kollar kendini geri atmalar öylr kötü oluyorum ki sağdım iki gündür 30 cc oldu ısıttım verdim öyle çok ağladı ki gaz mı yaptı sütüm yaramıyor mu diye düşünmedim değil annem de daha verme sütün yaramıyor galiba dedi me yapacağımı inanın hiç bilmiyorum artık