Hatice__31 Bugün eşimin ailesinden biri cocuguma burnun nerde diye sordu tabiki de gosteremedi bilmediği için ve oglum daha 13 aylik sizinkiler biliyor mu ? Annesi ogretmedigi için çocuk tabi bilmez dedi
eceunverkanra Hatice__31 Bu donem artık organlari ogrenme donemi uzulmeyin yavas yavas soylediginizde cok cabuk ogreniyorlar. Benim oglum 14aylik olmak uzere yeni yeni gosteriyor. Soyleyen kisinin ayibi bu terbiyesizlik etmis
kubra2608 Hatice__31 hayır benimki de bilmiyor daha.12 ay 14 günlük.Küçükler bence daha biz öğretemediğimizden değil 🙄
eadrn1806 Kızım 13 aylık daha yeni öğrendim göz burun ağız kulak saç kafa diş hepsini gösteriyor maşallah
Nik_mik_yok Hatice__31 Keske sende ona beynin nerede deseydin 😠😠 benim kızım 19 aylıkken göstermeye başladı ağzını burnunu.13 ay çok erken bunun için
Mertela_32 Hatice__31 Allah akıl fikir versin böyle insanlara he anne öğretmiyor he 13 aylık bebekten ne bekliyorlarsa
Marjinal_Anne2 Hatice__31 kzım 17.ayım sonunda yeni yeni öğreniyordu , ama siz kendi üzerinizde hep gösterin ayrıca erken bence zaten 18.ayşarında iki organ göstermesi yeterli deniliyor
sokomel oğlum 21 aylık kalbine midesine kadar biliyor ve çocuklar çok kolay öğreniyorlar 13 ayda öğrenmeye başlayabilir. misafiriniz biraz sivri dille konuşmuş ama aşırı kötü bir şey dememiş bence. siz de bu vesileyle öğretmeye başlayabilirsiniz.
Elifbeyzam Hatice__31 Benim kızımda 11 aylık oldu yeni eşimin anneannesi sürekli birseyler sorup aa yapmıyor mu yapması lazim artık benim çocuklarım yapardı aynı şekilde annesi ogretmezse yapamaz tabii diyip duruyor
Hatice__31 Elifbeyzam bana bunu soyleyen kişide aynısını diyor benim cocgm seninki kadarken yapıyordu
MinnieMouse Hatice__31 tabi ki henuz gosteremez. Bu donemde ogrenir sadece. Gostermeso biraz daha zaman alir. 14-15-16-17 aya kadar gosterebilir. Bosuna stres yapma canim. Bol bol konus goster oyunla vs
Mlkko Hatice__31 benim oğlum da 13 aylık. Sürekli söylüyorum annemle görüntülü konuşuruz annem söylüyor babasıyla oynarken babası söylüyor ama canı ne zaman isterse o zaman öğreniyorlar. Önemli olan sürekli tekrar etmek. Şimdilik sadece kulağını gösteriyor 😬 milleti boşverin hiç kafanıza takmayın.
BirAlparslanAnnesi Hatice__31 evimizde başımızı mı bekliyorsunuz nerden biliyorsunuz öğretmediğimi diyemedinizmi ? Çok sinir oldum valla sizi kötü hissetmenize sebep olan kimseye izin vermeyin yapıştırın cevabı
kaganege Çok kırıcı konuşmuş. Her çocuğun gelişimi farklıdır. Ben 1 yaşındayken soru cevap olarak gösterek başladım ve öğrenme taklit becerileri çok hızlı olduğu için hemen ögrendi. Bol bol tekrar yapın.
Ates_mami Hatice__31 normal. 16.17 ay civarı iki oğlum da göstermeye başladı. Ki öğretip üstüne düştüğüm halde.