oykus Arkadaşlar sorum bebeğine kitap okuyabilen annelere nasıl başarıyorsunuz 🤦🏻♀️ 3ay 22günlük bebeğimle asla yapamıyorum.
Pentate oykus ben 10 da banyo yaptırıyorum çıkıyoruz yatmaya hazırlık memeyle yatıyoruz biz tabi ikimizde yatıyoruz o emerken ben kitap okuyorum bayılıyor zaten 5 dk sonra
AtlasAysegul oykus benimki de 1 yaşa kadar pek hoşlanmadı. Ne kadar okumaya çalışsam da. Gözlerine bakıp siz anlatın masal, hikaye onu rahatlatacak şeyleri. Doğrudan okumak kadar faydalı inanın bol bol konuşup, anlatıp şarkı söylemek
ikizlerinannesi2985 oykus hareket etmiyordur zaten, yatıyordur. Oturun karşısına okuyun.bağırsa dahi durmayın. Bir yerden sonra susup dinliyorlar
RuzgarGulsah Doğduğu ilk günden beri okuyoruz şu an 11 ay 19 günlük kendi alıp getiriyor kitabını okumamı istiyor çok küçükken yatmadan önce okurduk boş vakitlerimizde önüne kitap koyardım incelerdi yüzü koyun yatırın kitabı önüne koyun resimleri anlatın Böyle böyle alışır ☺️
Elavehayalinannesi oykus ben 2 şekilde okuyorum gün icinde hikayeyi büyük hareketlerle tiyatrolaştirarak.uyuturken sadece onun duyabileceği ses tonuyla,fısıltı gibi❤
oykus AtlasAysegul Evet bende öyle yapıyorum ama okumak da istiyorum. Resimlere baksın istiyorum ama sanırım biraz daha var onun için
oykus ikizlerinannesi2985 aksine o kadar hareketli ki kafasını kaldırıyor, dönüyor mümkün değil durmuyor.
ikizlerinannesi2985 oykus okuyun siz yine de. Bi yerden sonra dinliyorlar. Sonuçta emekleyip kaçıp gidemez ondan bahsediyorum. Yapabileceği hareketler sınırlı. Ben dinlemeseler bile okurdum. Kulaklarına farklı kelimeler girsin diye
GiybetReis oykus her gün park besgıne koyup okuyorum. 9,5 aylık. Zaten suan okudugumuzdan anlamıyor. O yüzden okurken sıkılmamak adına kendim için cocuk gelişimi kitapları okuyorum. 2-3 dk baslarda aglıyordu sonra dinliyordu şimdi alıştı. Dinliyor. Hatta geçen kendimi kaptırdım 2 saat okumuşum dinlemiş😅
oykus GiybetReis zamanla olacak demek ki istikrarlı bir şekilde bugün başlarım bir süre sonra o da dinler heralde.