Ozgeruya eylul5534 3. Aydan sonra falan basladi 17 ayligiz hala devam ediyor ama en azindan azaldi diye şükrediyom
Nesli06 eylul5534 doğum sonu değilde doğurduktan 3 ay sonra başladı iki şakak tarafım bildiğiniz açıldı. Çok şükür yerine çıktı kızım 11 aylık yeni yeni bitti
UcuBulunamayanBant eylul5534 2.ay başladı 3ayligiz ve şuan aşırı dökülüyor ne zaman bitecek bilmiyorum ama böyle giderse kel kalcam
eylul5534 Ozgeruya Nesli06 yaaaa o kadar sürüyor mu 😖😔 benım 4. Ay sonu şimdilerde 1 haftadır avuç avuç dökülüyor :(
Eski9 eylul5534 doğumdan hemen sonra başladı 5.5 ay oldu hala devam ediyor ama o ilk aylar kadar değil. Yağlı tutmamak gerek yagliyken aşırı dökülüyor saçım. Birde elidorun saç kremini kullanmaya başladım duş sonrası hindistan cevizli o biraz azalttı gibi geldi
Elavehayalinannesi Ayda basladi 4 aylık şu an ama bu dokulme falan değil.. Abartısız bir kafa daha çıkar her saç taramamda.bir topuz yapmayayım kendiliğinden dökülmeler…Eve her gün süpürge tutmaktan yıldım
eylul5534 Elavehayalinannesi insanın çok keyfi kaçıyor. Düzleştiremiyor da haliyle hepten bir bakımsız hissetmeye başladım, benim tırnaklarım da güçsüzleşti…
Elavehayalinannesi eylul5534 4. Ay aşısına gidince kan testi yapmalarını isteyeceğim vitamin depolarim bosaldı da o yüzden mi bu kadar dökülüyor anlamadım.Ben de senin gibi hissediyorum
ikizminikler eylul5534 3-4 ay sürdü nerdeyse ama geçti tekrar düzeldi şükür ben a101 den aldığım saç bakım yağını ve badem yağını kullandım güzel de etkiliyo
eylul5534 ikizminikler bende Trendyol’dan keratin bakım ve argan bakım yağı aldım. Ne olacak sonumuz bakalım
Berna_tblk eylul5534 doğumdan sonra 2. Ayda başladı bebeğim 8 aylık olucak hala dökülüyor her banyoda 2 avuç atıyorum resmen kel kalicam diye korkuyorum iki şakak tarafım açıldı yok mu bunun bir çözümü acaba ne zaman bitiyor bilen var mı