Asli15 Feyyyzza teşekkür ederim belirtileri kasılma gözlerin tek bir yöne bakması ağızdan köpük gelmesi .
Paramedikk_ Canım ateşin olmadığı durum soğuk havaledir belirtiler aynıdır kasılma gözlerin tek bir yana kayması ağızdan köpük bilinç kaybı bulanıklık
Asli15 Paramedikk_ Paramedikk_ pazartesi günü geçirdi benim kızım 2 yaşında aynı belirtiler oldu hemen hastaneye gittik 10 dakika içinde .orda tekrar oldu 1 buçuk gün hastanede kaldık serumlar falan takıldı depakin diye bir ilaç verdiler 12 saat arayla kullanıyoruz yarın eeg çekilecek bakalım inşallah tekrar olmaz ve sonuçlarimiz iyi çıkar.
Asenat3465 Asli15 öyle bir şüphen varsa burayı bekleme bnce cnm hastaneye götür 38 sinir cnm havaleyi tetikler bekleme
Asli15 Asenat3465 canım soğuk havale geçirdi kızım 2 yaşında pazartesi günü oldu hastaneden yeni çıktık ilaç kullanıyoruz yarın eeg çekilecek sonuçlar iyi çıkar inşallah. Ben burdaki bilgili arkadaşlara sormak istedim daha önce basına gelen oldumu diye .
demirboy Asli15 merhaba soğuk havale geçirmeyi tetikleyen bir şey olmuş mu. Birden mi oluyor sebepsiz önceden belirtiler oluyor muymuş
Asli15 demirboy merhaba doktorlar bisey demiyolar antibiyotik tedavisi başladı işte. Enfeksiyon ve fazla ışığa maruz kalma yazıyor internette. Bakalım 3 ocakta eeg çekilecek inşallah iyi sonuçlar çıkar.
demirboy Asli15 Bir şey çıkmaz inşallah görümcemin oğlu geçirdi şimdi Kocaman oldu tam bir akıllı bıdık. Çok geçmiş olsun
Asli15 Deletedmom005 teşekkür ederim canım inşallah. Kaç yaşındaydı geçirdiğinde birde ne gibi ilaçlar kullandı . Birden fazla tekrarlarımı? Kusura bakmayın çok soru sordum basimiza ilk defa gelince çok panik olduk artık.