Feyyyzza Kızlar kızım 10 aylık. Son iki haftadır deli gibi uykusu oldugu halde tam dalıyor gülmeye basliyor tam daliyor alkis yapıyor. Yada sallamayın diye tepiniyor. Durup durup kafasını kaldırıp bana bakıyor. Neden ya neden böyle oldu.
bhrcpt Feyyyzza Uyku sayısı tek e düşüyo olabilir. İyi gözlemleyin bence. Bizimde 10 aylık başladı 11. Ayda tek uykuya geçtik.
Makaron_88 Feyyyzza tabi uykuya gecişiniz rutininiz aralığınız nedir bilemiyorum ama anlattığınız olay gec kalınmış uyku çünki artık bebeğin vücudu adrenalin salgılıyor ve enerjik oluyor uykuya direniyor
Feyyyzza Makaron_88 aa gerçekten mi. Kızımın düzeni şöyle aslında. Sabah 10 da kalkar öglen 1 de öglen uykusuna yatar 4 de uyanır bazen hiç uyumaz ama aksam üstü 7 den sonra cok huysuzlanır uyuyakaldıgı oluyor bazende hic uykusu gelmiyor tam 9 da yatıyor. Yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum
Makaron_88 Feyyyzza anlattığın ve bildiğim kadarı ile yorum yapacğım sabah kalkış saatı çok gec maksimumum 8 de kalkmış olmalı
Makaron_88 Feyyyzza bi kere kaldıracaksınız ve 3 günde alışır zaten sonraki uykuları ona göre ayarlanıcak ve akşam uykusunu öne çekiceksiniz ki gece ortalama 11 saat uyuması gerekiyor