Elifffinnn10 BalkizimBaloglum2 benim de bugun 1 hafta oldu 3 kilo vermiştim dun kaçamak yaptim bir kilosunu geri almişim😬 1 kilo vermek için 1 hafta uğraşıyoruz ama geri alması 1 gün sürüyor 🤦🏻♀️ hayret bisey ya 😩
BalkizimBaloglum2 Elifffinnn10 o kg değildir korkmayin odemdir bol su icin 1 hafta sonra fazlasiyls gider
sunbaby lastrose86 egzersiz olarak neler yaptınız birde kahveye kaç kaşık Hindistan cevizi yağı koydunuz söyler misiniz 😊
lastrose86 sunbaby You tube da Eylem abacı var tüm vücut egzersizi yaptırıyor. 30 dakikalık.Bölgesel çalıştırıyor👍 Bir çay kaşığı kadar katıyorum hindistan cevizi yağını.Egzersiz yapmadan 30 dk önce için metabolizmayı hızlandırıyor yağ yakıyor
bankacianne34_ BalkizimBaloglum2 bugün 3 günüm şu meşhur kabak diyetini yapıyorum,bu akşam sondu yarın sabah tartılacağım aç bir şekilde bakalım durum ne olucak😉
Minikmanti BalkizimBaloglum2 evwt sizin ki biraz ters olmuş bn 30 kilo almıştım 🙈 verdm hepsini bazı streslerden dolayı ama bnmde vücut saldı tabi kendini spora ihtycm var erteleyıp duruyrm bakalm bı ara bnada bı gaz gelir inş. 🙆
Deletedmom_73 BalkizimBaloglum2 Ben 3 sene önce diyetisyen desteğiyle 16 kilo verdim az sık sık yiyordum
BalkizimBaloglum2 Deletedmom_73 diyetisyene gidemiyorum malesef kendi yöntemlerimle vermeye çalışıyorum
lastrose86 1234___ çook iyi 👍Ben 30 dk sonra sıkılıyorum üşenirim 1 saate sanırım😂Verirsiniz o zaman inşallah Biraz daha diyet spor yüklenin👍