Alazzzy 8 aylık bebegim hiç Bi şekilde uyumuyor 10 dk uyursa çıglık atarak uyanıyor gecede gündüz de aynı artık bitmiş durumdayız böyle olupta atlatanlar var mı
Sedef_alya25 Alazzzy benim kızım da aynı idi hep ağlıyordu doktora götürdüm bay bay night diye bi damla verdiler gece uyku saatinden önce veriyorum yararını gördüm tavsiye ediyorum
Alazzzy Hep böyleydi ama en azından yarım saatte olsa uyuyor Du şimdi hiç Bi şekilde uyuyamıyoruz napıcagımızı şaşırmış durumdayız doktor doktor gezdirdim resmen hiç bişey yok şaşırmış durumdayız
Alazzzy Sedef_alya25 zaditeni zytec hepsini kullandım sizde kullandınız mı daha önce Baska damla onlar hiç fayda etmedi
Minikmucizemmmmmm Sedef_alya25 uyku yapıyorsa bende alayım 11 aylık olacak gece 3 ten 4 ten aşagı uyutamıyorum bende bittim perişan oldum
Sedef_alya25 Alazzzy daha önce başka damla kullanmadım bu ilk ve yararını gördüm yani iki saat sonra etkisini gösteriyor bende uyku saatinden iki saat önceden veriyorum ve uyuyor emmek için uyanıyor sadece
Sedef_alya25 Alazzzy benim kızım iki aylık ama ablamda çocuğuna kullanmaya başladı bir buçuk yaşında oğluna kullandı ben gece 5 damla kullanıyorum ona 20 damla kullan demiş ve oda etkisini gördü