Hazine_aykut Şimdi bizim iki aylık aşı ateş yaptı bu sonraki aşılar da yapar anlamına mı geliyor sizinkiler nasıl oldu mesela 2 aylık ateş yapıp sonrakiler yapmadı mı merak ediyorum şimdi 3 aylığız 4. Ay ki aşı var ateşten korkuyorum
Avbrc Hazine_aykut bizim 2 aylık aşımız ateş yapmıştı. Bugün 4. Ay aşımızı vurulduk yine ateşimiz çıktı. Ama bi aşı ateş yaptı diğer aylarda yapılan aşılarda da ateş olacak diye bir durumun olduğunu sanmıyorum
Mrv91 Avbrc Lovege Hazine_aykut kızlar ateşle nasil başa çıkıyorsunuz. 20 günlük bebegim var. 10 gün sonra ilk aşımız var. Ateşten cok korkuyorum. Nasıl gecirdiniz neler yaptınız. Yoksa ilk ateşte doktora koşarım sanırım.
Alazcns Hazine_aykut 2.ay aşısında çok az ateşi oldu diğer aşılar normal geçti sadece mız mızlandı. Aşıdan önce ateş düşürücü vermeyin. Şuan da 6 aylık 💜
Hazine_aykut Avbrc hemşire 2 aylık ateş yaptıysa diğerlerinin de yapma ihtimali var dedi tabi orası belli olmaz inşallah olmasın ☺️
NarinMelike Kızım 10 aylık. Özel aşılarda dahil tek ateş yapan aşı 2.ay aşılarıydı sonrasında hiç ateş olmadı
Hazine_aykut Mrv91 2.ay Aşısında napacagımı bilemedim gecenin köründe önüme denk geleni aradım bna cesaret versinler dye 😊
Yahyammm Bizim 2.ay aşımız dahil hiç ateş yapmadı. Ama aşıya giderken 1 çay kaşığı calpol verdim. Sırada 4.ay aşımız var. Umarım o da ateş yapmaz
Hazine_aykut Yahyammm bizim de aylık aşı var kaç tane vuruluyor acaba 2 tane bacaktan mı biliyor musunuz
Baloglum19 Yahyammm bizde dün 2 ay aşımızı olduk ama 1 tane koldan 2 tane bacaktan oldu neden farklı uygunlanıyo aşılar acaba ?
Antlbulut Baloglum19 koldan olan verem aşısı hepimizde izi vardır genelde. Canlı aşı 1 ay kadar vucutta yaşayabiliyor ve tutması gereken bir aşı
MayneymisAltintop Hazine_aykut iki aylık aşı ateş yapmamıştı 4 aylık yaptı🤷🏻♀️ Bebeğin bünyesi ile alakalı sanırım