Smile18 Merhaba Hanımlar kızım 18 aylık Tuvalet eğitimine başlamak istiyorum tecrübeli annelerden yardım almak istiyorum. Nasıl başladınız, sevdirdiniz ne yaparsam kolay ilerleriz ?
Smile18 alchn Tuvaletini yaptığında oturup çiş diyor hazır olduğunu düşünmüştüm bi de zor bir süreç uzunda sürüyor şimdiden başlayayım dedim
squirtle Smile18 bende bi kaç gün önce bu konuyu özel eğitimciye danışmıştım oda kış aylarında fizyolojik dengesizliklerden dolayı yazın başlamanın daha doğru olduğunu söylemişti☺️Birde kaç saat bezi kuru kalıyor gece nasıl vs onlara bakarız daha rahat alıştırırsın demişti☺️
TugceYildiz1 Kışı yazı yok aslında ama çocuğun kendini hazır hissetmesi lazım. Ben denedim olmadı 😂 29 ay civarı ben tuvalete çiş yapcam dedi bir daha da hiç bez takmadık 2 gün altına hafif hafif kaçırdı bitti 😂
Smile18 squirtle Gündüzleri eskisine göre daha geç kirletiyor altını. Gece ise hiç büyük tuvaletini yapmıyor ama çok sık emmek için uyanıyor o yüzden gece biraz fazla ıslatıyor altını. En azından şuan denemek istiyorum söylüyorken olmazsa bırakırız canı sağ olsun 😁
squirtle Smile18 tabi sizin kararınız ama bn belli saatten sonra sıvı almaması gerekir diye biliyorum☺️
Smile18 squirtle Aynen öyle ama gece emzirmeyi bir türlü bıraktıramadım ilk önce emzirme işini halletmem lazım sanırım🤦