Habibe35 Bugün dördüncü ay açımızı olduk oğlumun ateşi yükseldi calpol verdim ama Bi etki göstermedi vereli iki saat olucak neredeyse. Düşürmek için başka ne yapabilirim yardım edin lütfen
Avbrc Habibe35 bizimde bugün 4. Ay aşımız vuruldu. Ateşimiz var dediğiniz gibi, huysuzluk da var bizde. Ellerini yıkadım, yüzünü ıslattım, bir çay kaşığı calpol verdim. Üzerinde bir tek zıbını var, şuan 37,5 derece. Uyuttum başında bekliyorum bende
Asas Habibe35 aynı sorunu yaşadım düşmemişti acaba calpol eskimi benimki 1 aylıktı doktor 15 günden sonra at desi hastanedde yeni açıp verdiklerinde düştü hemen . Düşmesi deyince aklıma geldi . Yükselmeye devam ederse 38.5 görürse fitil verin
Gzmgzm Kaca yukseldi acaba. Bende dun vurdurdum 4. Ay asisini biraz huysuz hafofte ateso var ama cok degil. Ince giydirin ustunu. Olmazsa ilik dusa sokun
Deletedmom115 Habibe35 Tamam calpol verip üstünü inceltin şimdilik yine düşmez yada artarsa hastaneye götürün.
Ladyofdark Ay aşısı oğlumda da ateş yaptı calpol düşürmedi tabi korkudan hemen acile götürdüm gece😑 doktor ılık dus aldır havluyla kurulama üzerinde kurusun sular dedi eve gelip uyguladım zaten o ateşe su zerresi kalmamıştı üzerinde biraz düştü ateşi ama ertesi gün de devam etti malesef 😔 calpol ve ılık duş 🙏🏻
ZMzehra Bizde sabah 2.ay aşılarını yaptırdık 3 tane aşı. Şimdiden vermeli miyim ateş düşürücüsünü acaba?
Habibe35 ZMzehra ateşi çıkmadan ver ben ikinci ayda öyle yapmıştım ateşi çıkmadı hiç. Ona güvenerek bu aşıda vermedim hemen ama yükseldi. Sen önlemini al önceden