-Yasminnn_75_ bizde geçen ay geçirdik. İlk 3 gün eşim ve bende halsizlik oldu. Bendeki azalarak geçti. Belki de psikolojikti. Öyle yatıracak bir halsizlik değildi. 3 oğlum var. 5,2,1 yaşlarında. 2 ve 1 yaşında olanlarda ilk 2 gün 38 i bulmayan ateşleri oldu. Calpol verdim çocuk doktoruna danışarak. Covid oldugumuz için 1,5 ml e düşürdü.normalde 5 ml verirdim çünkü. Covidde doz düşürüyorlar sanırım.onlar da öyle 2 gün ateşleri oldu normale döndüler. Eşimin 10.gunde ciğerlerine birden indi. 7.gunde kontrolü olmuştu. Ciğerlere inmemiş şükür demişlerdi. 10.gunde aniden başlayan öksürük ve nefes darlığından 6 gün hastanede yattı. Eşim taburcu olalı 13 gün karantinamiz biteli 15 gün oldu. Biz iyiyiz ama eşim bir tuhaf. Etkileri kalmış. Halen öksürüğü devam ediyor. Cigerlerin kendini toparlamasi 1 ay en az dedi doktor. Ve hatta dün göz Doktoruna gitti. 2 metreden sonrasını hiç görmüyor. Covidden olabilir demiş doktor. Gözde bir problem yok.ama gözlük vermiş. Çok tuhaf bir hastalik. Ve artık inanıyorum. Yapay bir hastalık.kimde ne yapacağı hiç belli değil. Annem de bizimle pozitif çıktı. Kadın yemez içmez kendine dikkat etmez yani. Aşısı yok. Sigara var. Ama bence bana yanlış test yaptılar diyordu. O kadar belirtisiz di. Kime ne yapacağı belli olmuyor. Ama çevremden duyduğum kadarıyla ortalama 7.gunde ağırlık oluyormuş. Ve ishal olduktan sonra bitiyormus. Bizde olmadı ama eşim ve çevremde kim varsa ishalden sonra Covid testleri negatif geldi.