Evsaanne kızlar 9 aylık ama kalıbı küçük 53 cm cassiopenin tulumu kadife kumaş. 20₺ 6 aylık boyu 50cm hallo baby ürünü 20₺
Evsaanne 9 aylık ama kalıbı küçük boyu 60 cm. Cassiopenin ürünüdür kadife kumaş. 20₺ yenidoğan iç zıbın 4 adet fiyatı 20₺ hiç kullanılmadı.
Evsaanne 6 aylık tişört hello baby marka 5 adet fiyatı 40₺ 3 ay 62 cm hello baby marka 2 adet fiyatı 20₺ 3-6 aylık Defacto hiç kullanılmadı 2 adet fiyat 30₺
Evsaanne Lc Waikiki tayt 1-3 ay 3 adet fiyatı 20₺ hiç kullanılmadı hello baby marka kundak 50 cm boy fiyat 15₺ hello baby-civil-lcwaikiki karışık kısa kollu japone kollu atlet 3 aylık toplam 11 adet atlet 15₺
Evsaanne bikerem teşekkürler canım aynen baya uygun tuttum birde bebek kıyafetleri zaten hemen büyüdükleri için yepyeni duruyo faydalanan olur inşallah
Evsaanne Svvl08 şöyle söyleyim aslında olur ürün aldığımda bu şekildeydi boy olarak bacak boyu kısa ben sürekli kızıma giydirince yukarı çıkardı indirirdim birde kışlık kilotlu çorapla giydirdiğim için sorun olmadı benim için yine de size kalmış tabi benim kızımda 62 cm mesela