ballicorek_ahmet Halı örtüsü kulllanan anneler ortuleri begeniyor musunuz kayma falan yapıyor mu. Kullanip da Begendiginiz sayfaları yazabilir misiniz
FatosToprakDeniz ballicorek_ahmet ben pazardan aldım ilk günler iyiydi ama kaymaya başladı. Çocuklarim çok hareketli koştukça kayıyor
cankuzularim ballicorek_ahmet ben bizim buradaki halicidan aldim çok seviyorum tıka yika tak halıda kirlenmiyor ben mutfağa bulamadım uzun ince olduğu içi kaynanam böyle uzunca 3 metrelik bi şey dikti halim krem su lekesi böle belli oluyor normalde sererim biri gelince hemen kaldırırım yeni yıkanmış gibi ben seviyorum sahsen
Minnossareannesi ballicorek_ahmet Tam ölçü almak lazım sanırım ben yorumlara bakıp 10 cm büyük aldım kayıyor sinir oldum kaldırdım
ballicorek_ahmet Aliasya FatosToprakDeniz internettte bikac sayfa gördum ama emin olamadim kaymiyor tüy toplamiyor diyor ama bilemedim
FatosToprakDeniz ballicorek_ahmet süngerli aldım ben temiz tutuyor. Çocuklar rahat dursa çok kullanışlı bisey aslında. Üstünden supuruyorum sürekli çıkarmaya gerek yok.
Kbse Trndyl mağazasından NUR HOME TEKSTIL den aldım süngerli hali örtüsü memnunum benim halımda hiç kayma olmuyor supuruyorum bile kolaylikla
ballicorek_ahmet Ysr35Kdr sungerli welsoft mu oluyor welsoft ve kadife ipek satisı var benim baktiklarımda
tugceyildiz Ysr35Kdr bence de süngerli alın halıya hiçbir şey bulaşmıyor ama benimkinin zamanla yan lastikleri gevşedi.
Ysr35Kdr FatosToprakDeniz yünlü halılara kayıyor benım ıkı tane yünlü halım var örtüyle kullanamıyorum
ballicorek_ahmet FatosToprakDeniz sungerli welsoft mu oluyor welsoft ve kadife ipek satisı var benim baktiklarımda
ballicorek_ahmet cankuzularim aynen bende o yuzden istiyorum ne dokülecekse örtuye dökülsün surekli hali siliyorum yoksa. Gecn nar ekşisi döküldu lekesi kaldi ☹
ballicorek_ahmet Minnossareannesi teşekkur ederim yorumunuz için esimde biraz büyük diktirsek diyordu tam ölcu yaptirayim o zaman
Minnossareannesi ballicorek_ahmet ne demek bende böyle düşündüm büyükte olsa altına katlarım demiştim ama maalesef öyle olmadı kayıp duruyor tam alın 🙏🏻
ballicorek_ahmet Minnossareannesi eşimde ayni boyle diyordu büyük olsun katlariz küçük olmasın diyordu