Azizedildirim derinn_aa emziği tatlı birseye bandır agzina koy ama cok az sadece tadını alsin reçel pekmez vs
Birdunyabircennetannesi Azizedildirim Reçel bal 1yaşa kadar alerji yapan besinler sizde 1 aylık bebeğe verin diyorsunuz yapmayın ne olur
NinovaLemi Dudağına degdir bir kaç kez arandığı zaman ver direkt ağzına verirsen tutmayabilir. İlk bir kaç seferde tutmayabilir. Sakın bir şeye batırma 1 aylik bebek büyük degil
Azizedildirim Birdunyabircennetannesi çocuğun ağzını dolduracak kadar verin demedim zaten cok az birşey bandirin sadece tad versin dedim. Soru sordunuz deneyimlerden faydalanarak yardımcı oldum daha düzgün bi dille yazabilirsiniz
Sda16 derinn_aa kızım 2 aylıkken emzik tuttu direk ağzına verdiğim zaman öğürüyordu. Uyku zamaninda agzina tuttum bazen dili ile kontrol ediyor alıyordu bazen çıkarıyordu derken alıştı
rosesbabys derinn_aa hangi emziği kullanıyorsunuz avent emzik çok rahat tutuluyo tabi her bebek farklıdır ama agzına koyup tık tık tık yapıp biraz destekleyin inşallah zamnla tutar
Birdunyabircennetannesi Azizedildirim Kaba şekilde söylemedim siz öyle anladınız ne olursa olsun bal reçel alerjik besinler az da olsa