Tifil Deletedmom4444 ben geçen ay Ankara’dan gross marketten yudum 5 litrelik 82ye almıştım. Şu an 135 lira olmuş orda bile. Allah’tan toptan almıştım 4 kutu. Ama illaki bitecek. Sonu yok ki stok yapmanın da
Deletedmom4444 Tifil Zaten 2 aydir hergun gozumuz zam goruyor.Bende yedekli almaya calisiyorum ona da sizin yuzunuzden oluyor diyorlar 🤓🤓Ne yapalim almayip evde 4 cocuk var nasil gecincem ben
Tifil Deletedmom4444 nasıl gecindigimiz kimsenin umrunda değil. Asgari ücret 4 bin lira olsa nolur bir yağ 140 lira olduktan sonra
Deletedmom4444 Tifil Zaten asil zamlar yilbasindan sonra diyorlar daha ne kadar zam gelcekse.Kasikla verir kepceyle alirlar.4 kisilik bi ailenin yoksulluk siniri 10 bin ne bekliyoruz ki 😤
Tifil Deletedmom4444 maalesef cennet ülkemizin bütün gelir kaynaklarını satanlar bizi bu hayata mecbur bıraktı. Bebek bezi alırken bile düşünür hale geldik.
Domino Hangi market ve yogrt kac kg ? tereyağ kac kiloluk öyle 99 tl yaaa oha Allah korusun bizi valla Allah yardımcımız olsun.😳😳😩😨