12342921 Merhabalar hanımlar bebeğim 3 aylık 1 haftadır yeşil yapıyor tuvalettini ateşi huzursuzluğu yok, arasıra ishal gibi oluyor bazen uzantılı ama bir türlü sarı olmadı başına gelen var mı neden oluyor acaba? ( sadece anne sütü alıyor )
ObirAnnnee 12342921 beyaz ve siyah dışkı olmadıkça normal karşılanıyor, ön sütü çok aldığı içinde yeşil olur kaka. Benim oğlumun 1 yaşa kadar hep öyleydi doktora sordum oda bana bunu söylemişti, ek gıda sonrası duzelmeye başlamıştı az az şimdi tamamen değişti
12342921 ObirAnnnee bizim doktor alerjisi olabilir dedi acaba alerjiden dolayı değil mi süt ve süt ürünlerini tamamen bırak dedi
Berilsmomm 12342921 düzensiz beslenme , bitkisel rezene çayı vs bebeğinize verdiğinizde de yapbiliyor
tazecik1annee 12342921 mama kullanıyorsan eğer normal.bnmde oğlum 4 aylık 1 aylıkken normal renkte kaka yapıyordu daha sonra mamaya başlayınca hep yeşil yapmaya başladı doktoruna sordum mama tükettiği için normal dedi
Saziyersin 12342921 bebeğiniz ön sütü fazla aldığı için olabilir birde koku da eşlik ediyor ise yesil kafaya üşümüş olabilir doktorumuz bize oyle demisti
12342921 Saziyersin yok koku yok ama uzantılı oluyor bazenleri bizim doktor da alerjisi olabilir dedi