Akayaycan Çok üzgünüm kuZeminin 4 aylık bebeği vefat etti bugün annesi babası uyurken aralarına almış bebeğin yüzünü yorgan kapatmış nefes alamayıp vefat etmiş psikolojim allak bullak nolur bir Yasin okuyun ismi eymen
Busemertt Akayaycan Allah rahmet eylesin Allah annesine babasına sabır versin çok zor çok kötü birşey Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
kartopuannesi Akayaycan ayyy çok üzüldüm şuan anneyle babayı düşenemiyorum bile allah yardımcıları olsun dualarımız onlarla 🙏
Akayaycan MerveAkty bende çok korkuyorum Allah’ım kimseye evlat acısı yaşatmasın aklım çıkıyor birşey olur diye
zeyneperva24_06 Akayaycan kalbim ağrıdı rabbim ailesine sabır versin o annenin acısını tahmin edemiyorum 🥺 zamani geri alsaydım da yanıma almasaydim diye yiyip bitiriyosur kendini uf ya
Gullcann Akayaycan Ahh kuzum benim. Aile için bebeklerini kaybetmek ayrı bir aciyken birde hep kendilerini sorumlu olarak görecekler o da ayrı bir acı. Allah yardımcıları olsun🤲
zeyneperva24_06 Akayaycan nasıl dayanabilirdi ki normal ölüm deil sonuçta her türlüsü çok zorken sebebi kendi olması daha bi acıdır o da istemezdi ama elden ne gelir 🥺🤲
Canparcam_ Akayaycan Coook üzüldüm yaa anne babasını düşünemiyorum kim bilir ne haldeler 🤷 Allah rahmet eylesin melek geldi melek gitti 😥
pilavustutavuk Akayaycan ay basimdan aşağı Kaynar sular döküldü resmen. Bisey yazamayacagim. Cok kötü oldum.regl olmasaydim okurdum. Cok cok cook kötü bir durum
Berraserraninannesi Akayaycan çok çok üzüldüm allah sabırların en büyüğünü versin anne baba ikiside farketmemişmi bebeğin uyandığını kıpırtısını allahım kimsenin başına vermesin🥺
Akayaycan Berraserraninannesi ikisi de uyumuş babaannesi de uyuyormuş bir sen yorganın altında kalmış uyanmış anne baba bebek vefat ettikten yarım saat sonra hemen ambulansı aramışlar ama bebek yarım saat öncesi ölmüş annesi babası tutuklandı annesi akli dengesini yitirdi